U više odvojenih akcija u Beogradu i Nišu pronađene švercovane cigarete, duvan i kafa

Poreska policija izvršila je zaplenu cigareta, rezanog duvana i kafe u više odvojenih akcija u Beogradu i Nišu.

Izvor: B92

Sreda, 04.08.2021.

14:52

U više odvojenih akcija u Beogradu i Nišu pronađene švercovane cigarete, duvan i kafa
Foto: Shutterstock/underworld

Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije u koordinaciji sa MUP-om su pronašli i oduzeli 570 paklica različitih vrsta cigareta, 3.400 komada ručno pravljenih cigareta, 84,5 kilograma rezanog duvana i 20 kilograma kafe, saopšteno je danas.

U saopštenju poreske uprave se navodi da su cigarete, duvan i kafa pronadjeni u periodu od 30. jula do 3. avgusta, u više odvojenih akcija na teritoriji Beograda i Niša. Protiv lica od kojih su oduzeti švercovani proizvodi biće podnete krivične prijave zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, dok su dva lica lišena slobode i uz krivične prijave sprovedena nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: