Damir Krznar, trener zagrebačkog Dinama (Foto:Reuters)
Damir Krznar, trener zagrebačkog Dinama (Foto:Reuters)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (sreda): Zov keca sa Maksimira, uz Benfikin oprez u Moskvi

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.08.21. | 11:00

Pregledajte defile izvesnihjih i potencijalno opasnih igara za 4. avgust

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Za izbegavanje
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:30
Valencia - Milan
ID: 5737590

Slepi miševi su odigrali pet pripremnih mečeva. Dobijali su Viljareal, Atromitos, Katagenu i Levante, a prisela im je jedino Saragosa. Španci treba i mogu da budu zadovoljni, ali ne i Italijani koje je jedna Nica naterala na remi. Stefano Pioli će morati definitivno da poradi na pristupu igri, a Velensija će biti pravi partner za uigravanje koje će pokazati šta Milan u ovom momentu može, a šta ne. Na kraju, želimo samo da ne budete zavedeni imenima rivala.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Ferencvaros - Slavia Praha
ID: 5734404

Ferencvarošu je trebalo četvrt veka da ponovo zaigra u grupnoj fazi Lige šampiona! Desilo se i to prošle sezone, međutim pred njima je Slavija koja je dva puta igrala četvrtfinale Lige Evrope u poslednje tri godine. Jasno je ko je favorit, a treba znati da su gosti opterećeni povredama, te da će najverovatnije izabrati tvrdu defanzivnu taktiku što vuče na ne tako veliki broj golova. Zato smo se odlučili za tip 0-2, izbegavajući konačan ishod.


Ukupno golova

Tip: 0-2 (1.69)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 20:00
Dinamo Zagreb - Legia
ID: 5734403

Gosti iz Varšave su dobili po nosu od potcenjenog Radomjaka (1:3). Jasno, čuvali su se za Zagreb, pa treba znati da su Dinamo i Legija rutinski odradili posao u dosadašnjem toku kvalifikacija. Modri veruju u pobedu, uprkos remiju s Rijekom u nedelju. Imamo utisak da je Krznar čuvao Dinamo baš za ovu priliku i da će na Maksimiru narediti apsolutnu ofanzivu.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.8)
Vredi probati
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:15
Ajax - Leeds
ID: 5737589

Nema ni jednog valjanog argumenta da se ovde izbegne unosno kombinovanje. Treba znati da su Kopljanici na pripremama dobili Anderleht, a zatim remizirali s Bajernom i RB Lajpcigom. To nisu loši rezultati, kao Lidsovi porazi od Flitvuda i Betisa. Dakle, dobri su Holanđani, a mi se podsećamo da je pogodak na pripremnom meču s RB Lajpcigom postigao Tadić. Utakmicu Ajaks može da dobije, pa smo se odlučili da usput obuzdamo strasti, odnosno da ne bildujemo i onako jaku kvotu sa previše golova.


Mozzart kombinazzije

Tip: 1&2+ (2.05)
Vredi probati
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:45
Leicester - Villareal
ID: 5737591

Nakon finala Lige Evrope i poraza na penale od Mančester Junajteda, Viljareal je bukvalno zakovao u mestu. Na pripremama ih je tukla Valensija i Marselj, a remije su uspeli da izvuku Lion i Levante. Na sreću ni Lester nije ništa pokazao nakon završetka sezone u Premijer ligi. Treba videti mogu li i jedni i drugi da dođu do igre, a mi savetujemo izbegavanje igre na konačni ishod, jer dovoljno je rizika i u GG tipu, koji bi shodno prijateljskom karakteru susreta bio negde i najrealniji za tipovanje.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.55)
Fiksevi dana
KVALIFIKACIJE ZA LŠ | 19:00
Spartak Moscow - Benfica
ID: 5734399

Mogli bi ovde oprezno da kombinujemo, ali zbog čega da se odričemo nešto više poverenja usmerenog na Benfiku? Naime, ovo je za njih prva takmičarska utakmica u sezoni. Ipak, ne treba misliti da je tim neuigran, budući da na pripremama nije doživeo nijedan poraz. Ne bi nas iznenadila napeta utakmica, odnosno rezulat koji će se teško prelomiti na ma čiju stranu, mada postoji nešto što definitivno kvari utisak o Moskovljanima. Naime, ako ste očekivali da će Spartak demontirati Krila Sovjetov na startu prvenstva, onda ste se prevarili. Uspeo je Spartak da slavi tek s minimalcem, što je takođe razlog zbog kog posežemo za MOZZART kombinazzijom.


Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2+ (1.75)
Fiksevi dana
ELITNE PRIJATELJSKE | 20:45
Chelsea - Tottenham
ID: 5737592

Čelsi je dobio Arsenal na pripremama! Definitivno smo uvereni da je Tuhel zadovoljan, te da Pevci koji nisu imali tako ozbiljnog partnera za uigravanje mogu da se nađu u problemu. Inače, oba tima na pripremama umeju da igraju efikasne susrete. I ovo bi zbog prirode susreta mogao da bude jedan od njih, mada smo se odlučili da izbegnemo dodatno pojačavanje kvote igrom na golove. Zadovoljili smo se čistim konačnim ishodom.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.78)

tagovi

predlozzi i tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara