Sindikat fudbalera razvija aplikaciju za prijavu nameštaljki u srpskom fudbalu

Sindikat profesionalih fudbalera "Nezavisnost" radi na aplikaciji koja bi trebalo da omogući ovdašnjim igračima da preko mobilnih telefona prijave pokušaje nameštanja utakmica.
Sindikat fudbalera razvija aplikaciju za prijavu nameštaljki u srpskom fudbalu
Foto: Pixabay
"Aplikacija radi na sledeći način - igrači na svoje telefone instaliraju aplikaciju Red Button u prisustvu Sindikata profesionalih fudbalera 'Nezavisnost' (SPFN), nakon čega im SPFN daje zaštitne kodove kojima se aktivira sistem. Zaštitne kodove poseduje samo SPFN i igrači ih otvaraju sami iz specijalno zaštićenih kartica. Svako dobija svoju zaštitnu karticu i svaka sadrži drugačije kodove", navodi se u saopštenju sindikata.
 
Nakon aktiviranja aplikacije, u slučaju da igrači imaju bilo kakva saznanja da je neka utakmica nameštena ili o namerama da se bilo koja utakmica namesti, preko aplilacije kojoj samo oni imaju pristup mogu poslati informaciju koju automatski dobijaju FIFA, FIFAPro i organizacije koje se bore za zaštitu integriteta i odmah kreće istraga.
 
"Aplikacija je testirana na najvišem bezbednosnom nivou u svetu i svaka prijava je anonimna. Ne postoji mogućnost da bilo ko otkrije ko je osoba koja je izvršila prijavu", dodaje se u objavi granskog sindikata.
  • Mile rent-a mozak

    04.08.2021 11:44
    Poledice, ti si makar pametan čovek, nemoj da ti uvale brnabićkin aseco softver, jer će prijave da pojede virus.
  • Analiticar

    04.08.2021 11:38
    Da li je to dovoljno velika aplikacija,prilicno mnogo podataka bi trebalo da stizu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.