Vučević sa malim kajakašima: Zanimaće me i njihovo mišljenje o uređenju Šodroša

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa članovima Kajakaškog kluba Liman. Kako je rečeno, najvažnije je da se trajno reši pitanje njihovog prostora.
Razlog tome je što su kajakaši smešteni na delu priobalja gde je Šodroš. Ovo je prvi sastanak gradonačelnika sa mladim kajakašima.
 
"Najizazovnije je da im se obezbedi adekvatan prostor, jer su oni smešteni na delu priobalja gde je Šodroš, a zanimaće me mišljenje i najmlađih članova Кluba, kao i onih iskusnijih i rukovodstva, o uređenju Šodroša kao buduće veslačke staze. Moramo da vidimo kako da ih sklonimo sa otvorenog Dunava i Dunavca, gde se provlače između marina. Želimo da Grad može da, u saradnji sa klubovima i Кajakaškim savezom, organizuje najbolja domaća i međunarodna takmičenja. Nadam se da će neko od njih biti spreman za Pariz ili Los Anđeles, pa da nam i ovaj sjajan sport donese medalje na nekoj od narednih Olimpijada", poručuje Vučević.
 
Predsednik Kajakaškog kluba Liman Goran Pogančev kaže da podržavaju "svaku akciju koja doprinosi uređenju Šodroša".
 
"I pretvaranju naše staze u elitnu stazu, jer se tako stiču uslovi za kvalitetno bavljenje kajakaškim i veslačkim sportom, a otvaraju nam se perspektive za organizovanje mnogo većih međunarodnih prvenstava, ako imamo kvalitetnu stazu u branjenom području. Takvi sportski događaji doprinose razvoju sporta, ali i turizma u našem gradu", zaključuje Pogančev. 
  • Марко

    05.08.2021 09:15
    Бетон
    Бетон, бетон и само бетон!
  • Bojan

    05.08.2021 08:45
    Skolski primer demagogije.
  • /

    04.08.2021 21:01
    /
    tokom djindjica je uvedena zabrana koriscenje dece u markentingske svrhe.
    a vi niste hteli u eu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti