0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Jača kvota za jači dobitak, tipujemo na Zvezdine potencijalne rivale!

Objavljeno: 04.08.21 u 11:00

Možda nešto jača kvota nego ona na koju smo vas navikli ali takav je dan. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

19.00 Spartak Moscow – Benfica

Nema sumnje da je Benfika favorit u ovom duelu ali opet je skroz realno da ne pobede obe utakmice. Naročito ovu u Moskvi gde generalno kada gostuju Portugalci bude malo golova. Zašto i sada ne bi bilo tako iako temperature nisu ekstremne pa da im bude preteško. Idemo samo do 2 gola.

Predlog: UG0-2 (1,85)

20.00 D.Zagreb – Legia

Mislimo da dosta ljudi nije svesno koliko težak dvomeč ovo može da bude za Dinamo. Nismo smeli igrati nikakav fiks jer verujemo u kvalitet Legije. Lakše je bilo odigrati golove jer po nekom scenariju ovde će Dinamo napasti i Poljaci će ih iznenaditi svojim kvalitetom i kontra napadima. Živeo 3+.

Predlog: UG3+ (2,07)

20.00 Ferencvaros – Slavia Prague

Za razliku od svog gradskog rivala Slavija je ozbiljno kvalitetna ekipa, po nama daleko kvalitetnija od Ferencvaroša. I uprkos prodaji Sučeka i Cufala ostali su toliko dominantni u Češkoj i daleko su stigli u Evropi. Odličan posao uprava radi. Potpuno je realno da dobiju Mađare u oba meča.

Predlog: 2 (2,40)

21.15 Stjarnan – Akranes

Dve ekipe koje nikako ne blistaju u Islandskoj ligi ali i između njih postoji jasna razlika. Domaćin je kako-tako van opasne zone i pošto njegovi rivali koji mu gledaju u leđa ne pobeđuju nikog, mogu čak i da se opuste. Gosti imaju najlošiji napad u ligi i najlošiju odbranu i poslednji su na tabeli. Ne vidi se kraj njihove agonije.

Predlog: 1 (1,65)

UKUPNA KVOTA – 15,16 –  ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!
*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 7313563

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter