Rezime jučerašnjeg dana (utorak): Veče iznenađenja u Evropi

Vreme čitanja: 3min | sre. 04.08.21. | 08:00

Pogledajte ko vam je doneo novac 3. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

PSV - MIDTJILAND (tip 1, kvota 1,35) - 3:0

Blickrigom u samo 13 minuta PSV je uspeo da stekne tri gola prednosti protiv Midtjilanda i veći deo briga na putu do plej-ofa reši već pre gostovanja u Danskoj.

Opširnije OVDE.

SPARTA PRAG - MONAKO (tip 2, kvota 1,90) - 0:2

Važan momenat utakmice dogodio se u 37. minutu kada je Monako stigao u prednost preko Čuamenija i tako najavio pobedu. Kasnije je u 69. minutu Kevin Foland postigao pogodak i najavio da će Monako uspešno odraditi posao protiv Sparte.

TUN - IVERDON (tip 1, kvota 1,57) - 3:0

Tun je stigao u prednost u 10. minutu preko Dos Santosa i već tada je moglo da se nasluti da će bodovi ostati kod domaćeg tima. Tako je ostalo do poluvremena, a onda je Tun postigao još dva gola do kraja utakmice. Prvo je precizan bio Čilade u 66. minutu, a zatim i Ndongo u 77.

GENK - ŠAHTJOR (tip 2, kvota 2,75) - 1:2

Genk je prednost iz prvog poluvremena prokockao u nastavku, te će na gostovanju Šahtjoru morati da nadoknadi gol zaostatka posle poraza 1:2 u Belgiji.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

CRVENA ZVEZDA - ŠERIF (tip 1, kvota 1,45) - 1:1

Ubedljivo slavlje nad Kairatom kao da je ostavilo pomalo nerealan utisak i stvorilo pogrešnu sliku trenutne snage srpskog šampiona. Ona je još uvek predaleko od onog nivoa koji bi želeli da vide brojni navijači najtrofejnijeg srpskog kluba. Crveno-beli su u prvom meču naleteli na sasvim solidno organizovanog protivnika, sposobnog da kazni protivničke greške na ovom fudbalskom nivou, pa ekipa Dejana Stankovića bez prednosti putuje na revanš u Tiraspolj za sedam dana – 1:1 (1:1)

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - LUDOGOREC (tip 1, kvota 1,62) - 1:1

Stigao je Pedro Martins na klupu Olimpijakosa i bacio vradžbinu na evropski put Olimpijakosa. Toliko jaku da je poslednje tri sezone niko nije razbio. Večeras je serija nepobedivosti crveno-belih u evropskim kvalifikacijama bila na klimavim nogama, pirejska vrelina i atmosfera na Karaiskakisu nisu zapalili Ludu šumu, ali revanš u Razgradu u boljem raspoloženju očekuje Olimpijakos jer je u završnici susreta izbio rivalu pobedu iz džepa - 1:1 (0:0).

Opširnije OVDE.

BOHEMIJANS - PAOK (tip 2, kvota 1,47) - 2:1

Dva pogotka Alistara Kota bila su dovoljna da Bohemijans režira iznenađenje i savlada PAOK u prvom susretu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, međutim skroman utisak koji su ostavili gosti delimično je popravio Oliveira pogotkom u 78. minutu kojim je smanjio zaostatak crno-belih pred revanš u Solunu.

Opširnije OVDE.

KLUŽ - JANG BOJS (tip 2, kvota 2,35) - 1:1

Vodeći gol za rumunski klub postigao je Manea u 4. minutu, ali je Siero u trećem minutu sudijske nadoknade doneo remi Jang Bojsu. Švajcarski klub tako je vratio neizvesnost pred revanš, a tim koji bude eliminisan u plej-ofu Lige Evrope ukrstiće koplja sa poraženim iz dvomeča Crvena zvezda - Šerif.

Opširnije OVDE.

MALME - RENDŽERS (tip 2, kvota 2,80) - 2:1

Stiven Džerard uspeo je da od Rendžersa ponovo napravi tim za (straho)poštovanje, pronašao je i recept za osvajanje titule iščekivane deceniju, međutim među brojne uspehe neće moći da upiše blistavo izdanje u Švedskoj s obzirom na to da nije uspeo da pronađe rešenje za neverovatnog Veljka Birmančevića.

Opširnije OVDE.

ST. PELTEN - RAPID (tip 1, kvota 1,52) - 1:2

Rapid je slavio iako je na poluvremenu bio u minusu. Alar je doveo St. Polten u prednost već u 11. minutu i delovalo je da će time obezbediti pobedu. Ipak, Cimerman je u 63. minutu smanjio rezultat, da bi Bošnjak golom u 65. minutu potpuno preokrenuo i doneo Rapidu trijumf.


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara