FOTO: Policija u Krnjači zaplenila 14 kg marihuane i uhapsila dvojicu dilera

Policija je u Krnjači zaplenila više od 14 kilograma marihuane i uhapsila M. P. (27) i N. T. (26).
Policija je pretresom stana i garaže u Krnjači koje koristi M. P. u sportskoj torbi pronašla 14 paketa sa oko 14 kilograma marihuane i vagicu za precizno merenje, kao i pištolj sa četiri metka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava i zbog nedozvoljenog posedovanja oružja.
 
Pretresom stana N. T. policija je zaplenila 36 paketića sa oko 350 grama marihuane koja je, kako se sumnja, bila pripremljena za dalju prodaju, kao i vagicu za precizno merenje.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
 
  • Jasta

    04.08.2021 08:13
    Zato treba dekriminilazacija, da se ne mesamo sa ovim olosem koja nosi pistolje. Ajde mi sto varimo rekreativno, ni mi ne bi hteli da se mesamo sa krimosima, samo bi par grama vutre. Ali zamislite sad one koje tu travu kupuju za medicinske svrhe, da bi od nje pravili ulje - em su u kontaktu sa ovakvim ljudima, em ne dobijaju proizvod koji im treba (medicinsku sortu u kojoj preovladava CBD), em jadni treba da zaglave robiju. Da se razumemo, nisam ni za to da drzava oporezuje, ali sam siguran da joj vise odgovara da tali na crno. Inace bi ovo pitanje bilo reseno, kao i u HR ili MKD. Ali nasi vole na crno vise nego majci dobar dan da kazu smradovi. A kokaina nikad vise, sto na ulici sto u Skupstini, oci im ko semafori.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.