Foto: MN Press
Foto: MN Press

Trener Šerifa: Nije Zvezda loše igrala, već smo se mi dobro pripremili

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.08.21. | 23:56

„Znali smo odakle dolazi opasnost“, kaže Vernidub

U taboru moldavskog Šerifa imaju mnogo razloga za zadovoljstvo rezultatom (1:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona na stadionu Rajko Mitić.

I jedni i drugi su u situaciji da ih samo pobeda u revanšu vodi u prolaz, mada će psihološka prednost ovoga puta biti na strani Moldavaca, koji igraju na svom terenu.

Izabrane vesti

Ipak, nema sumnje da su u taboru ekipe Jurija Verniduba svesni kvaliteta protivnika¸ kao i da neće biti nimalo lako eliminisati Crvenu zvezdu za sedam dana.

„Ne mislim da je Crvena zvezda loše igrala, mi smo se dobro pripremili za ovaj meč, znali smo odakle dolazi opasnost. Znali smo da je ovde teško da se igra, uz podršku navijača. Rezultat je 1:1, niko ne može da zna ko će proći dalje. Moramo dobro da se pripremimo, jer nam dolazi Crvena zvezda, očekuje nas još jedna teška utakmica“, rekao je strateg Šerifa.

Veliki problem za goste predstavljao je izostanak najboljeg strelca u dosadašnjem toku sezone Enrkea Luvanora.

„On je imao problem zbog čega nije bio ni prijavljen. To je bio veliki problem, on je lider, vođa. Jasene je takođe dobro igrao, nadam se da ćemo Luvanora moći da ga koristimo u revanšu“.


tagovi

Šerif

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara