Kanga (MN Press)
Kanga (MN Press)

Veliki peh za Zvezdu: Crveni karton Gelora Kange (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.08.21. | 22:27

Nakon izgubljene lopte faulirao je strelca gola za Šerif Franka Kastanjedu

Morala je Crvena zvezda u poslednjih pola sata prve utakmice dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona da se bori protiv Šerifa sa igračem manje. U prvom poluvremenu Gelor Kanga je oborio Kolovosa i požuteo pre prekida iz kojeg je Šerif poveo, a malo pre isteka sat vremena igre, posle izgubljene lopte, u nameri da spreči kontru rivala sa leđa povukao Kastanjedu. Nepromišljen potez Gabonca posle kojeg mu je sudija Hacegan pokazao crveni karton.

Gabonac nije samo otežao posao Zvezdi u završnici susreta na stadionu Rajko Mitić, već i u revanšu u kojem Dejan Stanković neće moći da računa na njega.

Izabrane vesti

Do crvenog kartona, Kanga je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji pojedinac beogradskog tima na terenu. Držao je konce zvezdine igre u svojim nogama i poslao sijaset opasnih centaršuteva u kazneni prostor ekipe iz Tiraspolja.

Na kraju se ispostavilo da Zvezda bez Kange nije bila u inferiornom položaju. Naprotiv. Izabranici Dejana Stankovića su sa desetoricom krenuli po drugi gol, ali će ipak morati u Moldaviju bez prednosti.



tagovi

kvalifikacije za Ligu šampionaGelor KangaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara