0
Evropske lige

(190922) -- MILAN, Sept. 22, 2019 (Xinhua) -- Inter Milan's Romelu Lukaku celebrates his goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan in Milan, Italy, Sept. 21, 2019. (Xinhua/Alberto Lingria)

MALO JE TO PARA, MORA JOŠ: Čelsi želi da vrati Lukakua, ponudio Interu 100 miliona – oni ni da čuju!

Objavljeno: 03.08.21 u 19:10

Inter odbio ponudu ‘tešku’ 100 miliona evra za svog golgetera.

Čelsi je zainteresovan da u svoje redove dovede Romela Lukakua, a kako prenosi ‘Skaj Italija’ tim iz Londona je uz 100 miliona evra italijanskom gogantu ponudio i levog beka Markosa Alonsa.

Međutim, Plavci su naišli na negativan odgovor, pošto je Inter saopštio da glub koji želi da angažuje belgijskog napadača mora da pošalje ponudu veću od 100 miliona evra. Inter je prethodne sezone osvojio šampionsku titulu u Seriji A, a jedan od najzaslužbnijih taj poduhvat bio je upravo Lukaku, koji je 24 puta zatresao protivničku mrežu.

(191027) — MILAN, Oct. 27, 2019 (Xinhua) — FC Inter’s Romelu Lukaku (L) vies with Parma’s Kasriot Dermaku during a Serie A soccer match between FC Inter and Parma in Milan, Italy, Oct. 26, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

Iskusni napadač je nedavno istakako da je zadovoljan svim uslovima u Interu. Nakon završetka Evropskog prvenstva, Lukaku se pridružio saigračima na pripremama za predstojeću sezonu.

Sa druge strane, Čelsi je već duže vreme u potrazi za napadačem, osim za Lukakua, londonski klub je zainteresovan i za igrača Borusije iz Dortmunda Erlinga Halanda.

Podsetimo, Lukaku je tri godine nosio dres Čelsija, nakon što je 2011. godine prešao iz Anderlehta na Stamford Bridž. Za londonski klub upisao je samo 15 nastupa, nije postigao nijedan gol i u julu 2014. godine prešao je u Everton.

Posle toga potpisao je za Mančester junajted za 88 miliona evra funti, a pre dve godine Inter ga je kupuo za 85 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter