Vujanić, Vraneš, Jaramaz i kletva Njujork Niksa

Njujork Nikse prati loša karma već skoro 30 godina...

Izvor: SN

Utorak, 03.08.2021.

16:00

Vujanić, Vraneš, Jaramaz i kletva Njujork Niksa
EPA/Andrew GOMBERT

Često se u NBA kuloarima može čuti da je na neki tim bačena kletva ili nešto slično, a posebno se ističu Portland Trejlblejzersi, Los Anđeles Klipersi i Njujork Niksi.

Ovoga puta nam priča dolazi iz Njujorka i kletve Niksa koja traje od 1994. godine i čuvenog Čarlija Vorda.

Šta se dogodilo? Njujork Niksi su u periodu od 1994. godine do 2017. godine draftovali 32 igrača i ni sa jednim nisu produžili ugovor!

Sve je počelo još te, sada već daleke, 1994. godine kada nije produžen ugovor sa Čarlijem Vordom koji je mogao da bude prvi pik na NFL draftu i važio za velikog talenta, ali na velikoj sceni se nije pokazao.

Niksi su sada imali šansu da produže ugovor sa Frenkom Nilikinom, ali to nisu učinili i kletva i dalje traje, a pogledajte samo koje još igrače su Niksi birali i posle ruki ugovora im nisu dali novi ugovor:

Miloš Vujanić, Slavko Vraneš, Ognjen Jaramaz, Kristaps Porzingis, Demijan Dotson, Klientoni Erli, Tanasis Adetokumbo, Tim Hardavej Džunior, Imani Šampert, Endi Rautins, Lendri Filds, Džordan Hil, Danilo Galinari, Vilson Čendler, Renaldo Balkmen, Mardi Kolins, Čening Fraj, Dejvid Li, Dižon Tompson, Trevor Ariza, Majk Svitni, Maćiej Lampej, Majkl Rajt, Erik Čenovit, Lejvor Postel, Frederik Vajs, Džej Ar Koč, Demarko Džonson, Šon Marks, Džon Valas, Volter Mekarti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: