SNS: Poligraf ne bi izdržao laži opozicije i Đilasovih medija 1Foto: BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Novosadski odbor Srpske napredne stranke (SNS) odbacio je danas zahtev Demokratske stranke (DS) da gradonačelnik Novog Sada i visoki funkcioner SNS-a Miloš Vučević da ostavku, jer je podneo „naručenu“ krivičnu prijavu protiv predsednika svoje partije i Srbije Aleksandra Vučića, i poručio da je zahtev DS-a zapravo „hajka“ na građane koji žele da istina o navodnoj povezanosti Vučića sa kriminalnim grupama izađe na videlo.

„Građani Srbije zaslužuju da saznaju istinu o ovom slučaju koji je već duže vreme prisutan u javnosti. Podnošenje krivične prijave na osnovu podataka koje su iznosili pojedini ‘nezavisni’ mediji i reagovanje pravosudnih organa u čiji rad nemamo prava da se mešamo, najbolji je način da se dođe do istine”, saopštio je SNS.

Dodali su da su isti slučaj imali i prilikom optužbi „Đilasovih medija“ i dela opozicije o navodnoj vezi braće Vučić sa aferom Jovanjica.

„Posle odbacivanja tužbe, istog trenutka su zaćutali. Izvinjenje za izgovorene laži je izostalo, mada ga nismo ni očekivali. Sada ponovo, uz pomoć plaćenih medija i potplaćenih ‘nezavisnih’ novinara, pokušavaju da kompromituju najviše državne funkcionere. Bolje neka se prisete ko je sve od bivših funkcionera DOS-a bio u kontaktu sa ubicama premijera Đinđića“, poručio je novosadski odbor SNS-a.

Dodali su da su funkcioneri SNS-a u svakom trenutku svoju nevinost na svaku njihovu optužbu, spremni da dokažu i na poligrafu.

„Kada bismo priključili bilo koga od opozicionih političara u pokušaju, bojimo se da poligraf ne bi izdržao toliku količinu laži“, ocenio je SNS.

Oni su opoziciji poručili da „skupi hrabrost“ i izađe na naredne izbore i provere poverenje naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari