Celebrity News

Da li mi to dobro vidimo? Tanja Savić posle agonije sa Dušanom POKAZALA NOVOG DEČKA (FOTO)

Novi dečko Tanje Savić mogao bi biti on, sudeći po poslednjoj fotografiji koju je na svom "Instagramu" objavila pevačica.

Da li mi to dobro vidimo? Tanja Savić posle agonije sa Dušanom POKAZALA NOVOG DEČKA (FOTO)

Krah braka Tanje Savić i Dušana Jovančevića pratila je cela javnost, a žrtvu koju je pevačica morala da podnese za ponovni susret sa svojom decom mnogi su zadivljeno pohvalili. Ipak, Tanja je sada sa sinovima, Dušanu ne želi da pruži novu šansu, a izgleda da je spremna i za novu ljubav.

Naime, u poslednje vreme svi primećuju da Tanja blista posebnim sjajem, a ujedno fanovi ne prestaju da komentarišu da nikada nije izgledala bolje. Jednim delom to je definitivno zasluga Maksima i Đorđa, koji su posle godinu dana uporne borbe napokon sa njom, ali da li u životu Tanje Savić ima mesta i za novu ljubav.

Pročitajte: Ekskluzivna fotografija! Tanja Savić posle godinu i po dana zagrlila sinove - Beograde stižemo! (foto)

Posle poslednje fotografije na društvenim mrežama, mnogi su se zapitali - da li je javnosti nepoznat muškarac koji sa Tanjom pozira u liftu njen novi dečko? O trenutnom emotivnom statusu Tanja se još uvek nije oglasila, a muškarac koji joj je na pomenutjo fotografiji pravio društvo mogao bi biti i samo prijatelj, ili ipak nešto više, vreme će pokazati.

 

Komentari (0)

Loading