Đorđević: Fokusirani smo samo na LASK, odlaganje utakmice protiv Mladosti značilo mnogo

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević poručuje da je njegova ekipa fokusirana isključivo na LASK, navodeći da su iznenađenja u modernom fudbalu uvek moguća.
Đorđević: Fokusirani smo samo na LASK, odlaganje utakmice protiv Mladosti značilo mnogo
Foto: Jelena Grlić
Voša je ponedeljak dobila potencijalnog rivala u plej-ofu za Ligu konferencije, a to će, ako pobedi LASK, biti poraženi iz duela Galatasaraj – Sent Džonston, koji se sastaju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
 
"U evropskim kvalifikacijama, svaka runda je sve teža i teža i niko ne sme da bude potcenjen. Ni Galatasaraj ne sme da potceni Sent Džonston, kao što ni mi nismo Panevežis. Danas svako igra fudbal, to nije fraza i upravo je naš prethodni rival to dokazao, iako nije atraktivan niti dolazi iz neke fudbalske sredine. Nijedna ekipa nije slučajno u završnoj fazi kvalifikacija i zato treba poštovati sve rivale", kaže Đorđević. 
 
On navodi da je Galatasaraj na papiru možda favorit, ali da imaju još vremena, te da nema žurbe.
 
"Fokusirani smo samo na LASK. Odložena utakmica protiv Mladosti nam je toliko značila, momci su sveži, odmorni, puni elana. Napunili su opet baterije na fizičkom i psihološkom planu, oporavili su se od lakših povreda i sve što vidim na treningu me čini optimistom pred nastavak kvalifikacija", izjavio je Slavoljub Đorđević.
 
Vojvodina dočekuje LASK u četvrtak u 19 sati, a potom gostuje austrijskom klubu u Klagenfurtu 12. avgusta. Ukoliko prođe LASK, takođe će biti prvo domaćin, 19. avgusta, dok je revanš sedam dana kasnije.
  • Pezos

    03.08.2021 13:57
    Lask je preozviljan rival za ovu i ovakvu Vojvodinu!!! Naravno šanse postoje ali su male!!! Ako se, kojim cudom, prođu austrijanci grupna faza je nikad blize...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.