ŽIČARA po drugi put NA PRODAJU, Grad daje POPUST

Lokalne vesti - Utorak 03.08.2021 - 12:01

Grad Vranje će po drugi put pouditi na prodaju žičaru "Duboko" i to po nižoj ceni.

Gradsko veće FOTO: vranje.org.rs Gradsko veće FOTO: vranje.org.rs
Gradsko veće usvojilo je danas tekst javnog oglasa o otuđenju pokretnih stvari iz javne svojine grada Vranja u postupku javnog nadmetanja, kojim se kupcima nudi na prodaju žičara "Duboko".
 
Prva prodaja je oglašena pre nešto više od tri meseca, po ceni koju je odredio sudski veštak, u iznosu od 20.940.000 dinara.
 
Kako zainteresovanih nije bilo, žičara dužine 1.045 metara će biti ponuđena po ceni nižoj za 20 odsto, što iznosi 16.752.000 dinara.
 
Žičaru "Duboko" je, kao već korišćenu, Grad Vranje 2008. godine dobio kao donaciju "Skijališta Srbije" za, tada novoformirano javno preduzeće Skijalište "Besna Kobila", što je, prema tadašnjim procenama, bio oklon vredan oko 1,5 milion evra.
 
Njen remont i podešavanje konfiguraciji terena na Besnoj Kobili zahtevalo je prevelika ulaganja, tako da nikada nije bila u funkciji.
 
Članovi Veća su na današnjoj sednici usvojili i izmene Pravilnika o besplatnom i povlašćenom prevozu u gradskom i prigradskom saobraćaju, kao i predlog Odluke o davanju u zakup poslovnog prostora u javnoj svojini u Golemom Selu, u postupku prikupljanja pisanih ponuda.
 
Takođe, Gradsko veće je usvojilo i tekst javnog konkursa za dodelu sredstava za realizaciju projekata verskih organizacija u 2021. godini i predlog Rešenja o imenovanju Komisije za oslikavanje murala, kao i Predlog sastava komisije za dodelu sredstava  za realizaciju programskih aktivnosti uspostavljanja i jačanja udruženja u oblasti poljoprivrede
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: