Prosinečki iskreno: Nažalost, nismo spremni za meč kao što je Zvezda – Dinamo

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.08.21. | 10:10

“Najradije bih se maknuo, mada su ti klubovi moj život”, poručio je nekadašnji as jugoslovenskog fudbala

Pored velikog rivalstva, klutnih utakmica koje su odisale tenzijom i ispadima, Crvenu zvezdu i Dinamo, potencijalne rivale u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, vežu još neke stvari. Kao, na primer, Robert Prosinečki. Veliki Žuti je igrački stasao na Maksimiru, ali je snagu talenta pokazao u beogradskom klubu.

Mnogo puta je u brojnim intervjuima pričao da oba kluba tretira kao svoje, ali je u kratkoj izjavi za hrvatski Sportklub ostao uzdržan. Svestan da bi svaka njegova reč mogla da se pogrešno protumači.

Izabrane vesti

“Ma zvalo me sto ljudi. Na moru sam, odmaram se. Ma, mi nismo spremni na ove utakmice. Nažalost, to je svakome jasno. Šta bih ja sada trebalo da kažem. Ko je bolji? Ko će proći? Jedino što zasad mogu da kažem je da su Legija i Šerif ozbiljne prepreke. Treba prvo to da se preskoči”, rekao je Prosinečki.

Svestan je nekadašnji superstar Barselone i Reala da će mnogi narednih dana želeti da čuju njegovo mišljenje.

“Iskreno, ja bih se najradije maknuo od toga. To je moj život, jedan važan deo mog života, ali nije najbitniji. I zato više nemam nameru da govorim o tome”, dodao je Prosinečki.


tagovi

Robert Prosinečki

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara