9
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NA MARAKANI SE SPREMA ‘BOMBA’ TRANSFER ZA DINAMO: Crveno-beli dovode napadača za 2,5 miliona evra!

Objavljeno: 02.08.21 u 23:52

Zvezda želi u Ligu šampiona!

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak 3. avgusta ugostiti Šerif iz Moldavije u okviru treće runde kvalifikacija za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona.

U slučaju da aktuelni šampion Srbije savlada ekipu iz Moldavije, crveno-beli će u plej-ofu odmeriti snage sa boljim iz duela Dinamo Zagreb – Legija Varšava.

Kako saznaje i  prenosi ‘Telegraf’, odmah nakon žreba u Nionu, na stadionu ‘Rajko Mitić’ je održan sastanak. Nakon razgovora je odlučeno da u slučaju trijumfa u trećem kolu crveno-beli dovedu napadača, a budžet za obeštećenje i platu će iznositi 2,5 miliona evra.

U Zvezdi žele napadača koji već u plej-of mečevima može da napravi razliku i zatrese protivničku mrežu. Isti izvor navodi da su u klubu procenili da Dioni nije napadač tog kalibra.

Nema sumnje da aktuelni šampion Srbije sa spomenutim budžetom moći da dovede kvalitetno pojačanje na stadion ‘Rajko Mitić’.

0
0

9 Komentara

  1. Hoce li konacno moderatori raditi svoj posao i prostake, primitivce izbaciti, nema smisla da par likova zagadjuju ovaj prostor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter