Juri Vernidub (Foto: Reuters)
Juri Vernidub (Foto: Reuters)

Trener Šerifa: Nismo došli ovde u šetnju, cilj nam je pobeda

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.08.21. | 23:18

Ukrajinski stručnjak pun samopouzdanja

Fudbaleri Crvene zvezde će u utorak (21.00) ugostiti Šerif iz Tiraspolja u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sastav iz Moldavije je u Beograd stigao posle duple pobede nad jermenskim Alaškertom u minuloj fazi (1:0 i 3:1), a trenutno je u seriji od pet vezanih trijumfa. Trener ekipe Juri Vernidub je zato pun samopouzdanja i ističe da je u Srbiju došao po pobedu.

Utorak, 21.00: (1,38) Crvena zvezda (4,70) Šerif (8,50)

Izabrane vesti

Ukrajinac je svestan kvaliteta srpskog šampiona. Prokomentarisao je kratko i izjavu Dejana Stankovića, koji je istakao da su crveno-beli spremni da na stadionu Rajko Mitić obezbede rezultat koji će im omogućiti miran revanš za sedam dana. Vernidub tvrdi da i njegova ekipa ide na pobedu.

"Mislim da su svi timovi iz treće runde dobri. Crvena zvezda je jedan od njih. Nema slabih protivnika. Zbog toga očekujem dobre utakmice od obe ekipe. Ispratio sam intervju protivničkog trenera, oni su rešeni da pobede. Nismo ni mi došli ovde u šetnju. Cilj nam je pobeda".

Šerif je pred gostovanje na stadionu Rajko Mitić slavio u moldavskom šampionatu protiv Floreštija (3:1), iako je ukrajinski stručnjak odmorio dobar deo ekipe. Samo dvojica igrača iz revanša sa Alaškertom su od starta bila na terenu, ali to nije sprečilo šampiona Moldavije da slavi.

Zato su prvotimci Šerifa mahom odmorni, a trener Vernidub je istakao da pred duel sa Zvezdom nema kadrovskih problema.

"Svi su zdravi i spremni za borbu. Iz ove tačke gledišta, nemamo nikakvih problema".



tagovi

ŠerifJuri VernidubFK Crvena zvezdakvalifikacije za Ligu šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara