0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TSC NASTAVIO POBEDNIČKI NIZ: Izabranici Mladena Krstajića ‘razbili’ Kolubaru!

Objavljeno: 02.08.21 u 21:01

Odigrane su sve utakmice 3. kola nacionalnog šampionata Srbije!

Ljubitelji domaćeg fudbala su u periodu od petka do ponedeljka imali priliku da uživaju u zanimljivim mečevima elitnog fudbalskog ranga u našoj zemlji.

TSC je na stadionu u Senti ugostio ekipu Kolubare. Izabranici Mladena Krstajića su ponovo bili na visini zadatka i slavili su sa ubedljivih 4:0. Gosti iz Lazarevca nisu imali rešenje za sjajnu igru domaće ekipe.

Tim iz Bačke Topole je ostvario treći trijumf ove sezone i TSC je uz Partizan jedina ekipa koja ima maksimalan učinak na startu takmičenja. Po dve pobede imaju Crvena zvezda, Napredak iz Kruševca, Radnički Kragujevac i Čukarički koji ima utakmicu manje.

Kolubara je do sada jedini bod osvojila u prethodnom kolu. Ekipa koju sa klupe predvodi Dejan Đurđević je 26. jula u Lazarevcu remizirala 1:1 sa Radnikom iz Surdulice.

Domaćin je bio bolji rival od starta utakmice. TSC je do prednosti stigao već u 11. minutu igre. Iskusni vezista Saša Tomanović je zatresao mrežu golmana Dušana Puletića. Nije se dugo čekalo na promenu rezultata i ekipa iz Bačke Topole je do isteka prvih 45 minuta duplirala svoju prednost-

U strelce se upisao mladi Slobodan Stanojlović. Nekadašnji igrač Partizana je postigao svoj prvi pogodak u ovosezonskom takmičenju,

Trener gostujućeg tima je odlučio da osveži igru i već na startu drugog poluvremena je napravio trostruku izmenu. Teren su u 46. minutu napustili Miloš Filipović, Andrija Radovanović i Nikola Vasiljević, a u igru su ušli Uroš Đuranović, Bogdan Mladenović i Nemanja Nikolić.

Kolubara je sedam minuta kasnije uspela da zatrese mrežu iskusnog Filipovića. Pogodak je delo Dejana Đenića, ali je isti poništen nakon reakcije iz VAR sobe.

Nekadašnji igrač Inđije Vasilije Bakić je dobio žuti karton u 62. minutu meča. Glavni arbitar Jovanović je dosudio jedanaesterac, koji je Đuro Zec u 63. minutu rutinski realizovao. Na nešto manje od pola sata do kraja utakmice, bilo je jasno da će TSC zabeležiti treći uzastopni trijumf od starta sezone.

U 68. minutu u igru su ušli Nemanja Krsmanović i Stefan Vukić. Krstajić je na odmor poslao Slobodana Stanojlovića i Nemanju Petrovića.

Ispostavilo se da je bivši selektor reprezentacije Srbije napravio sjajan potez. Vukiću je pet minuta provedenih na terenu bilo dovoljno da zatrese protivničku mrežu. Do kraja meča su u igru ušli Milićević, Tomašević i Santrač, a teren su napustili Banjac, Stanojev i Dakovac. Rezultat na utakmici u Senti se više nije menjao.

TSC u narednom kolu putuje u Niš, gde ih na ‘Čairu’ očekuje duel sa ekipom Radničkog. Kolubaru očekuje veoma težak izazov. U Lazarevac 7. avgusta dolazi ekipa Čukaričkog koja igra sjajno od starta sezone.

REZULTATI:

Petak:

Proleter – Novi Pazar 2:2

Napredak – Radnički Kragujevac 1:0

Subota:

Spartak Subotica – Crvena zvezda 1:3

Radnik – Radnički Niš  1:1 

Nedelja:

Čukarički – Metalac 2:1

Mladost – Vojvodina – odloženo

Partizan Voždovac 4:0

Ponedeljak:

TSC – Kolubara 4:0

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter