02:05

VUK BRAJOVIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Novak mora da NADMAŠI SEBE ako želi da osvoji US open! Đoković mora da se usredsredi na TENIS!

TOKIO 2020

VUK BRAJOVIĆ NA KURIR TELEVIZIJI: Novak mora da NADMAŠI SEBE ako želi da osvoji US open! Đoković mora da se usredsredi na TENIS!

Tokyo 2020 -

Olimpijske igre su nakon godinu dana odlaganja usled pandemije korona virusa započele, Srbija je na sportske terene poslala 86 sportista, među njima i Novaka Đokovića, s nadom da će i on doneti kući zlatno odličje.

Ipak, Novak Đoković je poražen u polufinalu singla od Aleksandra Zvereva i tako je ostao bez mogućnosti osvajanje dugo očekivane i željne zlatne medalje.

Novakov protivnik je u suzama završio meč, ali je ipak odao priznanje Noletu: "Ti si jedan od najvećih igrača svih vremema.Izvini za ovo", rekao je Zverev u zagrljaju Đokovića.

Koliko je teško igrati pod ovakvim pritiskom, da li će Novak uspeti da nastavi sa osvajanjem trofeja, pitamo Vuka Brajovića, teniskog komentatora.

" Upozorio sam da osvajanje OI nije gotova stvar, specifični uslovi, naporan ritam, takođe svi su želeli da se upoznaju sa Đokovićem , slikaju, plus igranje u miksu, ostao je bez energije" ,objasnio je teniski komentator i nastavio:

"U polufinalnom meču protiv Zvereva prosto se videlo da može da pobedi samo u dva seta i da će ako meč ode u treći set da će biti u problemu. Poraz od Karenja Buste i predaja su miksu su samo posledica toga", rekao je Brajović.

Brajović je upozorio i na turnir u Njujorku.

" Isto specifični uslovi, jako toplo vreme, bučna publika, neprijateljski raspoložena, svi najbolji igrači će učestvovati. Novak mora da nadmaši sebe ako želi da osvoji turnir i da se fokusira samo na sport.

Za kraj Brajović je rekao da Novakov realan cilj može da bude da osvoji 25 grend slemova i da treba da se fokusira na to.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track