0
Evrokupovi

FOTO: Screenshot

HIT REAKCIJA IBANJEZA NA ŽREB ZA LŠ: Argentinac ostao zatečen, ne zna za koga da navija – ‘Joooj!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.08.21 u 14:37

Crvena zvezda će ukoliko prođe Šerif u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona igrati protiv boljeg iz dvomeča Dinamo Zagreb – Legija.

Ukoliko bude onako, kako se mnogi nadaju, crveno-beli će snage odmeriti sa šampionom Hrvatske, a dres oba tima nosio je Luis Ibanjez.

Argentinac koji trenutno brani boje filijale crveno-belih, Grafičara, pratio je uživo žreb za plej-of Lige šampiona na ‘Zvezda TV’, analizirajući moguće rivale crveno-belih.

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016
Crvena Zvezda v Cukaricki
Luis Ibanez
Beograd, 27.04.2016.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Kao neko ko je nosio dres Dinama tokom sedam godina i ko je oženjen Hrvaticom, pre žreba nije želeo da kuglice spoje ‘modre’ i crveno-bele, klub koji mu je takođe ušao pod kožu.

– Ne bih voleo da se spoje Zvezda i Dinamo, jer su to klubovi koje volim i pratim. Biće mi žao ako jedan od njih ispada, a naravno da bih voleo nekog drugog protivnika i da konačno opet uđemo u Ligu šampiona. Ne bi bilo problema da se onda sastanemo u grupnoj fazi, bile su želje Ibanjeza pred početak žreba.

FOTO: uefa.com

Ipak, nije sve bilo po volji Argentincu, jer su kuglice spojile timove iz Beograda i Zagreba, a Ibanjez je prvo imao problem da započne analizu.

– Joooj… Biće jako teško… Verujem da će Dinamo proći Legiju i da će to onda biti ozbiljna utakmica. Nisam to očekivao, nisam ni priželjkivao, ali dugo godina se čeka ta utakmica. Znam da svi vole to, samo neka prođe bez problema i incidenata, rekao je Ibanjez.

Na konstataciju da i Zvezda pre toga ima jednog protivnika, Ibanjez je samo odmahnuo.

– Ma mi ćemo proći sigurno Šerif“, rekao je, ali se nije usudio da prognozira da li bi Zvezda ili Dinamo u mogućem dvomeču prošli dalje…

Snimak pomenute emisije:

(VIDEO:YouTube/Zvezda Kids)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter