ŽREB ZA LIGU KONFERENCIJA: Voša može na Galatu ili Sent Džonson, Čuki se predviđa Bazel

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.08.21. | 14:09

Mogli su i bolje da prođu

Nisu baš dobro prošli srpski klubovi na žrebanju parova za Ligu konferencija. Ukoliko napravi iznenađenje protiv LASK Linca Vojvodina će na poslednjoj prepreci igrati sa poraženim iz duela Galatasaraj-Sent Džonson. Jasno je da je turski tim favorit protiv Škota, i da se Vojvodini smeši okršaj sa timom sa Ostrva.

Čukarički je mogao da dobije lakšeg rivala. Ako prođu Hamarbi Brđani će se ukrstiti sa mađarskim Ujpeštom ili Bazelom iz Švajcarske, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izabrane vesti

Vojvodina će pravi ispit zrelosti imati protiv drugoplasiranog tima austrijske lige. I biće potrebno mnogo sreće ekipi Slavoljuba Đorđevića da eliminiše ekipu koja je prethodne sezone igrala proleće u Evropi. Međutim, Novosađani imaju pravo da maštaju. Kao i da se nadaju da će sredinom avgusta igrati u Istanbulu ili Škotskoj. . Žuto-crni iz Istanbula su veliki favoriti u duelu sa Sent Džonsonom i praktično bi trebalo da overe plasman bez mnogo utrošene energije i pošalju Škote na megdan Vojvodini ili LASK-u iz Linca.

 Čukarički je tek za nijansu bolje prošao. Prolazak Hamarbija predstavljao bi veliki uspeh za tim Dušana Đorđevića, tako da bi belo-crni u plej-ofu za Ligu konferencije igrali bez opterećenja. Bazel je favorit u sudaru sa Ujpeštom, bez obzira na napredak mađarskog fudbala. Nekadašnji Zvezdin rival iz UEFA Kupa je izgubio primat u domaćem šampionatu, i trenutno gleda u leđa Jang Bojsu. Međutim, Bazel je silovito počeo novu takmičarsku godinu. Imaju dve pobede uz gol razliku 7:1.

Vojvodina bi u potencijalnom prvom meču protiv Galatasaraja ili Sent Džonsona bila domaćin, dok bi Čukarički bio gost.

Mečevi plej-ofa za Ligu konferencija na programu su 19. i 26. avgusta.


tagovi

Slavoljub Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara