Celebrity News

U "Igri sudbine" ćerku joj igra Matea Milosavljević, a evo kako izgleda jedinica Jugoslave Drašković (FOTO)

Ćeka Jugoslave Drašković, koju je dobila u braku sa Zoranom Cvetanovićem, izrasla je u pravu lepoticu. Smrt voljenog supruga i oca, majku i ćerku dodatno je zbližila i danas su one jedna drugoj ceo svet.

U "Igri sudbine" ćerku joj igra Matea Milosavljević, a evo kako izgleda jedinica Jugoslave Drašković (FOTO)

Jugoslava Drašković srca domaće publike osvojila je kao Đurđina Golubović u kultnoj seriji "Srećni ljudi", a tokom snimanja iste, glumica je upoznala ljubav svog života, Zorana Cvetanovića, sa kojim je zasnovala porodicu i povukla se sa glumačke scene.

Iz velike ljubavi rodila se ćerka Maša, a kada ih je pre nešto više od dve godine Zoran napustiom ćerka Jugoslave Drašković naglo je odrasla i u najtežim trenucima majci je pružila najveću podršku.

- Ostavio je stabilnu firmu u kojoj smo Maša, ja i vojska od stotinu ljudi sa Zoranovim dugogodišnjim saradnikom Nebojšom Ćetkovićem na čelu - otkrila je ona za "Hello!" i istakla da je Maša pravi borac na oca.

- Maša je ista Zoran, najviše može kada je najteže. Diplomirala je tri dana posle očeve sahrane. Trebalo je u utorak da brani diplomski, a u ponedeljak mi se poverila da ne može. Tešila sam je, podržavala u nameri da traži da joj odlože ispit. Ali, kako sam rekla da je u redu što nešto ne može, tako sam kod nje probudila inat i još jednom shvatila da je isti Zoran - ispričala je glumica.

Pročitajte: Jugoslava Drašković posle suprugove smrti ima samo jedan životni pokretač - Ona joj je sve! (foto)

Podsećamo, Jugoslava se nedavno vratila na male ekrane, a ulogom u hit seriji "Igra sudbine" ponovo je pridobila simpatije publike. Baš kao i u životu, i u seriji Jugoslava je brižna majka, a ulogu njene ćerke tumači mlada glumica Matea Milosavljević.

Komentari (0)

Loading