Danijela Štajnfeld pokrenula stranicu za prijavljivanje onlajn uznemiravanja

Glumica Danijela Štajnfeld je otvorila stranicu "Stub srama" na Fejsbuku na kojoj za sada obelodanjuje uznemirujuće poruke i komentare koje dobija.
Danijela Štajnfeld pokrenula stranicu za prijavljivanje onlajn uznemiravanja
Foto: Youtube (Insajder Video, Screenshot)
Cilj je da se obelodanjuju i uznemiravanja drugih žrtava seksualnog nasilja.
 
Štajnfeld je ovim povodom na Fejsbuku pozvala pratioce da se pridruže u razotkrivanju onih koji sramote žrtve, piše Danas,
 
"Draga domovino, stranica 'Stub srama' objavljuje onlajn uznemiravanje i mržnju ka nama koje smo progovorile o seksualnom nasilju. Stani na stranu glasa nas nekoliko koje smo ustale u zaštitu nebrojeno žrtava oko tebe koji nemaju bezbednost da progovore", napisala je Štajnfeld.
 
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je 13. jula, povodom optužbi Štajnfeld da je glumac Branislav Lečić silovao, da "ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti“.
 
Štajnfeld je povodom odluke tužilaštva izjavila da "tužilaštvo kao da ne želi ili ne sme da vidi da ima više nego dovoljno dokaza da započne sudski postupak", i da postoje brojni svedoci, uključujući i žrtve, ali i materijalni dokazi koji potvrdjuju njenu traumu izazvanu Lečićevim seksualnim nasiljem.
  • Zorana

    04.08.2021 02:10
    Boze, spasi nas ..
    Boze dragi, spasi nas. Toliko SMO postali imuni na tudju patnju I bol. Naciju je zahvatio sindrom bicikliste; divino se I plasimo kriminalaca, olosa, uticajnih ljudi a one listened, bolesne, izmaltretirane unistavamo na svaki moguci nacin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.