Film i serije

Glumac Džej Piket iznenada preminuo na filmskom setu

Glumac Džej Piket iznenada preminuo na filmskom setu
Foto: Screenshot/YouTube | Glumac Džej Piket iznenada preminuo na filmskom setu

Glumac Džej Piket, veteran sapunica, iznenada je preminuo na filmskom setu u američkoj saveznoj državi Ajdaho, piše CNN. Imao je 60 godina, a tužnu vijest potvrdila je njegova supruga Elena Piket.

Picket je u Ajdahu snimao svoj nadolazeći film "Treasure Valley" kada je preminuo, tvrdi redatelj filma Trevis Mils, prenosi portal Index.

"Džej Piket, naš vodeći čovjek, pisac, producent i tvorac ovog filma iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom porodicom koja je shrvana ovom šokantnom tragedijom", rekao je Trevis. 

"Ne postoji službeno objašnjenje uzroka njegove smrti, ali čini se da je bio srčani udar", dodao je reditelj. Svi su, kaže Mils, dali sve od sebe da Piket preživi, ali nažalost nisu uspjeli.

Džej je glumio u brojnim filmovima, serijama i sapunicama, a najpoznatiji je po ulogama u General Hospital, Day of Our Lives i Port Charles. Imao je epizodne uloge u serijama Dexter, Mentalist, Kućanice te Navy CIS LA. 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije