1
Domaći fudbal

Superliga Srbije, super liga, Partizan - Vozdovac 1.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN SE NALAZI U IZUZETNOJ FORMI: Četiri gola u mreži Voždovca, sledi duel sa Sočijem! (VIDEO)

Objavljeno: 01.08.21 u 23:12

Laka pobeda crno-belih.

Fudbaleri Partizana su u trećem kolu Superlige Srbije ubedljivo savladali Voždovac sa 4:0. Naredni izazov ekipi Aleksandra Stanojevića biće duel sa ruskim Sočijem u okiru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Prvi pogodak za crno-bele postigao je Rikardo Gomeš u 13. minutu. Napadač Partizana je sjajno prihvatio dugu loptu, za trenutak je zastao, da bi potom savladao golmana gostiju. Gol je prvo poništio linijski sudija, ali je on priznat nakon upotrebe VAR tehnologije.

Nije Partizan stao nakon pogotka, nastavili su sa agresivnom igrom, pa je nagrada stigla u 22. minutu. Nakon odlične akcije po desnom boku, Aleksandar Šćekić je zahvatio loptu glavom u punom trku i tako duplirao prednost svog tima.

Nastavili su crno-beli dominaciju i u drugom poluvremenu, a strelac narednog gola bio je Filip Holender. Igrao se 53. minut kada je Rikardo probio po desnoj strani šesnaesterca i potom uputio sjajnu loptu do Holendera koji ju je lako prosledio u mrežu Voždovca.

Nakon 8 minuta, Rikardo je posle pasa Šćekića ponovo zatresao mrežu protivnika, ali je gol poništen zbog ofsajda. Ipak, crno-beli su uspeli još da jednom obraduju svoje navijače u 70. minutu. Danilo Pantić je izveo slobodan udarac sa oko 20 metara, pa je prelepim pogotkom postavio konačan rezultat utakmice.

0
0

1 Komentara

  1. Kako sad da je to normalno??? Kada neko drugi ima takve rezultate, onda je to sumnjivo, namešteno, kupljeno, jednostavno nemoguće???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter