0
ATP

(191116) -- LONDON, Nov. 16, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain celebrates after winning the singles group match against Stefanos Tsitsipas of Greece at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 15, 2019. (Xinhua/Han Yan)

OVO DO SADA NISMO ČULI, NADAL VERUJE U NOVAKA: Španac prognozira Đokovićevo osvajanje US opena?!

Objavljeno: 01.08.21 u 21:30

Sigurno će želeti da se umeša.

Najboljem španskom teniseru Rafaelu Nadalu, sigurno je teško pao poraz od Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa. Nakon tog meča, Nadal nije odigrao niti jedan drugi, pa je propustio kako Vimbldon, tako i Olimpijske igre. Ipak, kao razlog za to naveo je povredu zbog koje je kako kaže, odmarao od tenisa 20 dana.

Odluku da propustim Vimbldon i Olimpijske igre iznudilo je moje telo, posebno povreda stopala. Posle Rolan Garosa 20 dana nisam podigrao reket, počeo je Španac.

Novak Djokovic – Aslan Karatsev Serbia Open Tennis Atp 250, Semi-final Belgrade, Serbia on April 24, 2021.
24.4.2021. April 24. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Potom su ga novinari upitali o šansi Novaka Đokovića da osvoji i 4. Grend slem u sezoni. Nadal je zaključio da Novak može i do tog trofeja, ali je sigurno i da će mu se on naći na putu.

Osvojio je već tri. Dakle, kada osvojite tri, možete da osvojite i četiri, istakao je Rafael Nadal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter