0
Odbojka

Milica Mandic of Serbia celebrates beating Anne-Caroline Graffe of France during the Women's +67kg Taekwondo Gold medal match on on Day 15 of the London 2012 Olympic Games at ExCeL on August 11, 2012 in London, England. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com).

POHODI NA MEDALJE SE NASTAVLJAJU: Evo šta Srbiju očekuje 10. dana u Tokiju!

Objavljeno: 01.08.21 u 19:00

Nema spavanja večeras!

Ovih dana smo svi po malo tužni zbog ‘neuspeha’ basketaša i Novaka Đokovića, ali to je prošlost. Sutra, desetog dana Olimpijskih igara nas očekuju novi izazovi, a srpski sportisti će nastupati gotovo čitav dan.

FOTO: Instagram/ Screenshot

U 2 sata iza ponoći po našem vremenu, sportski dan otvaraju odbojkašice Srbije koje igraju meč petog kola u okviru gupe A protiv selekcije Južne Koreje. Naša reprezentacija ima tri pobede i jedan poraz što nas stavlja na drugo mesto u grupi.

U 2:58h počinje i takmičenje u kajaku za nas. Pratićemo Milicu Novaković u kvalifikacijama na 200 metara. U 3:45h kvalifikacionu trku će voziti Bojan Zdjelar, takođe u kajaku ali na 1000 metara.

Od 4:30h ćemo biti uz Milenku Sebić i Milutina Stefanovića koji nastupaju u kvalifikacijama u pucanju malokalibarskom puškom trostav.

Takođe od 4:30h, na scenu stupa rvač Mihail Kadžaja koji se takmiči u kategoriji do 97 kilograma grčko-rimskim stilom.

Sportski dan zatvaraju naši vaterpolisti koji se sastaju sa reprezentacijom Crne Gore od 7h, u okviru grupe B. Srbija je već obezbedila četvrtfinale, tako da ovaj meč nema rezultatskog značaja.

Želimo svima puno sreće!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter