1
Evropske lige

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Vozdovac Lorenzo Ebecilio (C) celebrates after scoring a goal with Marko Gobeljic (L) and El Fardou Ben Nabouhane (R) Beograd, 02.12.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

JEDAN OD NAJVEĆIH ZVEZDINIH PROMAŠAJA BLIZU NOVOG KLUBA: Godinu i po dana nije mogao da nađe angažman, sada ide u Grčku!?

Objavljeno: 01.08.21 u 18:37

Vreme je za novu šansu…

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Lorenco Ebesilio posle godinu i po dana bi mogao da se vrati na teren. On je poslednji angažman imao u Džubilo Ivati u koju je stigao sa ‘Marakane’, ali je posle svega osam meseci raskinuo ugovor.

Nakon toga je 18 meseci bio bez posla, a kako se navodi blizu je potpisa sa jednim grčkim klubom. Holanđanin poreklom iz Surinama je bio u pregovorima sa PAS Janjinom, ali je transfer propao zbog finansija, a isti problem je imao i sa rumunskim Voluntarijem, dok je navodno odbio da ode u Tuzlu.

Lorenzo Ebecilio during second qualifying round UEFA Champions League football match between Crvena Zvezda and Suduva in Belgrade, Serbia on July 24. 2018. Crvena Zvezda won 2-0
(credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Podsteimo, Ebesilio je u Crvenu zvezdu stigao 2018. godine iz Apoela, ali je uglavnom bio u drugom planu, sve do odlaska u Japan.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter