Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Привредници из Куршумлије још имају времена да конкуришу и пласирају своје прозводе из мера енергетске санације

rssBookmark and Share

Куршумлија 01.08.2021. Јужна Србија Инфо

Општинско веће општине Куршумлија на седници одржаној дана 29.07.2021. године донело је одлуку о продужењу рока за достављање пријава по јавном позиву за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима за седам дана. Нови рок за подношење пријава је 09.08.2021. године.

Привредници из Куршумлије још имају времена да конкуришу и пласирају своје прозводе из мера енергетске санације

Да подсетимо, на основу Одлуке општинског већа о расписивању Јавног конкурса за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима и Правилника о суфинансирању мера енергетске санације, општина Куршумлија расписује Јавни позив за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима на територији општине Куршумлија.

Право учешћа на овом конкурсу имају сви заинтересовани привредни субјекти који испуњавају законом утврђене услове за обављање делатности и који испуњавају услове дефинисане Правилником о спровођењу мера енергетске санацијеи овим Јавном позивом. На јавном конкурсу могу учествовати привредни субјекти који врше набавкe, радове и уградњу материјала, опреме и уређаја.

Све ближе информације, услове за учешће на конкурсу, документација коју је потребно приложити при подношењу пријаве, као и анексе уз Јавни позив можете пронаћи на следећим линковима:


#   Куршумлија   привреда   енергетска ефикасност
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима