0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI PRONAŠLI VELIKO POJAČANJE: Na meti je napadač iz Belgije, navijači su se već upoznali sa njim!

Objavljeno: 01.08.21 u 17:26

Crno-beli su i dalje u potrazi za pojačanjima…

Tako se na meti Partizana našao napadač Šarloa Mamadu Fol, saznaje ‘Telegraf’.

Ovaj 29-godišnji Senegalac koji brani boje pomenutog belgijskog kluba jedna je od želja trenera Aleksabndra Stanojevića. O tome je on govorio na jučerašnjo konferenciji za medije, kada je istakao da nije samo Kvinsi Menig iz Tventea zanimljiv klubu.

Crno-beli su Fola upoznali još prošle sezone kada je protiv njih igrao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kako je on ušao u poslednju godinu ugovora sa Belgijancima, dospeo je na ‘radar Parnog valjka, koji ima želju da se pojača za treće kolo Lige konferencija.


(VIDEO:YouTube/CG Sports TV)

Fol igra na poziciji krolnog napadača i bolje se služi desnom nogom, ali podjednako dobro pokriva i levu i desnu stranu terena, karijeru je započeo u Port Otonu iz Senegala, odakle je 2013. godine stigao u Šarloa. Pozajmljen je potom ekipi Vajt Stara, kasnije i Eupenu, a 2019. godine je usledio povratak i kontinuitet u klubu sa kojim je imao važeći ugovor.

U protekloj sezoni je odigrao 33 meča za Šarlroa, postigao deset golova i upisao jednu asistenciju i uglavnom je bio standardan, dok je tri puta pozivan u reprezentaciju, a zabeležio je jedan nastup.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter