Megan Markl uskoro puni 40: Imala je silne planove koji su redom propadali

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl će ovih dana proslaviti 40. rođendan, a od obične devojke iz Los Anđelesa do jedne od najomraženijih žena u Velikoj Britaniji prešla je dug put.

Život

Izvor: Dnevnik.hr

Nedelja, 01.08.2021.

12:08

Megan Markl uskoro puni 40: Imala je silne planove koji su redom propadali
Foto:EPA/ KIM LUDBROOK

Markl je rođena 4. avgusta u Los Anđelesu, a njeni roditelji su se razveli kada je imala šest godina. Ceo život je bila bliska sa svojom majkom Dorijom Ragland, ali godinama nije razgovarala sa ocem Tomasom Marklom.

Ipak, on je bio odgovoran za njeno interesovanje za glumu. Dok je radio kao direktor fotografije u nekoliko poznatih serija, Megan ga je često pratila na setovima.

Pojavila se u nekoliko reklama kao devojka, ali nije otišla dalje u glumu. Nakon što je završila katoličku gimnaziju u Los Anđelesu, upisala se na Univerzitet Northvestern u Illinoisu i želela je da postane političarka.

Neko vreme je radila kao pripravnica u američkoj ambasadi u Buenos Airesu, ali nije uspela da unapredi svoju karijeru. Nakon toga je studirala u Madridu, a nakon fakulteta odlučila je da se probije kao glumica.

Kako je rekla u intervjuima, ni na tom polju nije prošla dobro. "Nisam bila dovoljno crna za uloge u crnim filmovima, niti dovoljno bela za ove druge", ispričala je ona. Imala je nekoliko manjih uloga pre nego što je dobila ulogu u seriji "Suits", koja je do sada ostala njeno najveće glumačko ostvarenje.
Foto:EPA/ FACUNDO ARRIZABALAGA
Sa prvim mužem Trevorom Engelsonom počela je da se zabavlja 2004. godine, a par je stao pred oltar 2011. na Jamajci. Samo dve godine kasnije razveli su se, navodeći kao razlog nepremostive razlike.

Posle Trevora, dve godine se zabavljala sa kanadskim šefom kuhinje Korijem Vitelom, ali onda joj se dogodila ljubav koja joj je preokrenula ceo život.

Počela je da se zabavlja sa britanskim princom Harijem u julu 2016. godine, a upoznali su se na sastanku na slepo preko zajedničkog prijatelja. Nije trebalo dugo da ceo svet počne da bruji o njihovoj romansi, a veridba je objavljena 27. novembra 2017.

Od tada do danas svetski mediji ne prestaju da pišu o njima zbog poteza koje su povukli u britanskoj kraljevskoj porodici.

Par danas ima dvoje dece i živi u SAD -u, nakon što su početkom prošle godine iznenadili njegovu porodicu i objavili da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti.

Megan je postala jedna od najomraženijih žena u britanskoj javnosti i završila je na sudu sa nekoliko tamošnjih medija. U intervjuu koji su ona i Hari dali voditeljki Opri Vinfri, otkrili su brojne detalje o životu u kraljevskoj palati, a nekoliko meseci kasnije o svemu što su rekli još se priča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: