Banjaluka: Devojčica umrla u pregrejanom automobilu

Umrla je jedna četvorogodišnja devojčica koja je po velikoj vrućini bila ostavljena u automobilu u Donjoj Piskavici, kod Banjaluke.
Banjaluka: Devojčica umrla u pregrejanom automobilu
Foto: Pixabay
Devojčica je nađena mrtva juče popodne.
 
Dete je umrlo usled pregrevanja, izjavio je direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan.
 
"Vozilo je bilo na suncu, a unutra je bilo kao u rerni", rekao je Karan, koji je radio obdukciju po nalogu dežurnog tužioca.
 
U Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka rečeno je da je telo deteta, rođenog u Nemačkoj, pronađeno juče oko 16.30 časova.
 
Juče je temperatura vazduha dostizala 36 stepeni, a u autu je bilo skoro duplo više. Još se ne može reći koliko dugo je devojčica bila u vozilu, ali to je bilo kobno za nju, piše portal Srpskainfo.
  • Slucaj

    02.08.2021 01:51
    Davnih '80-ih smo drugarica i ja (najvise 6-7 god) i njen brat (4-5 god) usli u tristac njihovog tate. Drug je okrenuo kljuc i udarili smo u kucu u rikverc. Nema opravdanja za ovakve nepaznje roditelja. I ne mogu da verujem da se zaboravljanje dece ovako cesto desava https://www.021.rs/story/Zivot/Porodica-i-dom/142662/Aplikacija-koja-roditelje-obavestava-ako-zaborave-dete-u-automobilu.html
  • Ppreč i Banha Luka

    01.08.2021 17:29
    Gastarbajteri nas uče
    Da li se to uči u civilizovanijoj Nemačkoj? Ono što nepismena baka nije mogla pilićima pre 30-70 godina da priušti, ovi novokomponovani roditelji za čas urade svojoj deci.
  • Bananamen

    01.08.2021 16:02
    Ostaviti dete samo u kolima mi je nezamisljvo i po normalnoj temperaturi a ne po vrucini. Jadno dete...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet