3
Domaći fudbal

Milos Degenek first qualifying round Champions League football match between Crvena Zvezda and Spartaks in Belgrade, Serbia on July 17. 2018. Crvena Zvezda won 2-0 17.7.1018. Jul 17. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

STANKOVIĆ „NEMAM LIČNI PROBLEM NI SA JEDNIM IGRAČEM“: Degenek se oglasio slikom! (FOTO)

Objavljeno: 01.08.21 u 13:50

Miloš Degenek ponovo nije bio u startnoj postavi Crven zvezde, ali ovoga puta nije bio ni u protokolu za meč. 

Australijski reprezentativac od početka sezone nije dobio priliku da izađe na teren, a revolt navijača izazvala je odluka Stankovića da igrača uopšte ne svrsta u protkol u utakmici protiv Spartaka, koju je Zvezda dobila 3:1.

Ovaj potez trenera Dejana Stankovića definitivno je nagovestio da se nešto ne funkcioniše, a navijači su iznosili svoja mišljenja na društvenim mrežama. Povodom toga, oglasio se i sam igrač, nije dao nikakvu izjavu niti je komentarisao situaciju, ali je objavio sliku u znak zahvalnosti zbog podrške navijača.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek)

Status štopera Zvezde prokomentarisao je Stanković.

„Videćemo za štoperski tandem. Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac i na njega nemam nikakvu zamerku. Prošle su dve utakmice i to ako sad nije u prvom planu, ne znači da neće biti. Stavljam tačku na „rekla kazala“ priče. Nemam lični problem ni sa jednim igračem, jedino možemo da imamo „sportski“. Degenek pošteno radi svoj posao, ali ja pravim ekipu i stojim iza toga. Niko mi ne sastavlja tim, niti mi govori koga da stavim i šta da radim. Ako se to ikada bude desilo, neću biti trener Crvene zvezde više“, rekao je trener tima.

0
0

3 Komentara

  1. Kazna za Dečanska zato što nije otišao gde mu je rečeno. Isto važi za Gavrica,a Nikolića misle da prodaju pa zato neigra. Zašto sada Milojević nije veliki trener?Zato je Lalatović bio besan kad god je bila nameštena utakmica on je izostao ili sedeo na klupi i nije ga zanimalo šta se dešava na terenu

    0
    0
    Odgovori
  2. “Dosta se priča o Degeneku koji je fenomenalan momak i profesionalac…”, izvučeno iz konteksta Stankovićeve izjave o Degeneku! Ovo je perverzno licemerje, a Stanković nema svoje “ja”. Njemu drugi sastavljaju tim! Džaba se pravda, nažalost tako misli većina navijača Zvezde! Od Stankovića nikada trenera neće biti, jer on se kreće linijom manjeg otpora! Može li neko zamisliti Sinišu Mihajlovića i da se njemu neko meša u posao! Ista stvar je i sa totalnim autsajderom Sanogom, koji ništa ne zna sa loptom u nogama osim da brutalno premlati protivničkog igrača. Sanogo je uvek opasnost za Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter