1878. Humanitarni tiket u podne: Vlade Androić tipuje za lečenje Boška Guglete, pošaljite 1032 na 3030

Vreme čitanja: 6min | ned. 01.08.21. | 11:29

Najbliži saradnik najtrofejnijeg trenera Evrope odigrao je tri plus na duelu Lil - PSŽ

Poznavaoci košarkaških prilika, Čačanina Vlada Androića, kao igrača, svrstavaju u prvi red najboljih košarkaša Borca svih vremena. Sjajni bek je u grupi slavnih igrača poput Radmila Mišovića, Dragana Kićanovića, Željka Obradovića, Dragana Arsića

Androić je igračku karijeru i respektabilno košarkaško ime sticao i u Partizanu odnosno tadašnjoj bivšoj Jugoslaviji.

Izabrane vesti

Trenerskim poslom počeo je da se bavi odmah nakon igračke karijere, prvo u Borcu. Nakon dve godine postao je prvi trener kluba, a potom je prešao u Mašinac iz Kraljeva i uveo ga u prvu ligu. Onda se vratio u Čačak, gde je uporedo sa Borcem formirao Mladost, klub za mlađe kategorije. Potom je godinu proveo na Kipru, pa opet u Mladosti, gde je sa mlađim igračima dogurao do druge lige među seniorima, dok je u Srbiji u juniorskim kategorijama uvek bio među pet, šest najboljih timova. Potom je otišao u Rusiju, u Lokomotivu iz Rostova, kao pomoćni trener prve ekipe i trener mladog tima. Onda u Kruševac, pa potom Zagreb…

Kruna trenerske karijere započela je pozivom najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića da uđe u stručni štab Fenerbahčea. Kum Žoc normalno je imao plan da sa Fenerom osvoji svoju devetu titulu odnosno da Turcima donese prvi evropski trofej. Kao član stručnog štaba Kanarinaca Vlade se okitio sa sva tri trofeja. Sada je planirano da postane deo stručnog štaba crno – belih.

U humanitarno tipovanje krećemo iz Belgije gde u 13.30 sati igraju SENT ŽILOAZ – KLUB BRIŽ. Briž je prvu utakmicu odigrao nerešeno, 2:2, a domaći su slavili sa 3:1. Tokom priprema Klub je ostvario učinak od pet pobeda i dva poraza. Obe međusobne utakmice gosti su dobili pa naš gost kaže:

“Dvojka”.

U Austriji od 17.00 sati sastaju se SALCBURG i RID. Ped Bul startuje bez trojice fudbalera, a RID je sa 7:0 i 2:1 dobio poslednje dve utakmice. Na poslednja četiri meča Salcburg nije poražen. Ukupni skor je 50:21:15 sa najubedljivijom pobedom od 6:1.

“Četiri plus”.

Još jednom se vraćamo u Belgiju, GENT dočekuje BERŠOT. Gent ima trijumf od 5:1 sa boljom statistikom 3:1:0. Oba kluba startovala su sa porazima u prvom kolu. Gent je nakon tri pozitivna rezultata dva meča izgubio, vreme je da se vrati u pobednički niz.

“Tri plus“. 

Današnji filantrpski tiket ne može da prođe bez utakmice iz Rusije, KRASNODAR – HIMKI. Himki je prvu utakmicu izgubio sa 3:1 dok je domaći tim dobio sa 3:0. Pre toga je dve utakmice odigrao nerešeno, a Himki još pet puta kapitulirao. Statistika je ujednačena, 1:2:1.

“Jedinica”.

Sa poslasticom zaključujemo tipovanje, LIL – PSŽ. Parižani imaju najubedljiviju pobedu od 6:1 dok je Lil pobeđivao sa 5:1. Međusobni skor je 13:15:28, a Lil je u poslednjoj utakmici sa Parižanima slavio sa 1:0. PSŽ nastupa bez četvorice povređenih igrača, a tokom priprema dobio je tri utakmice i dve remizirao. Lil je na probama ostvario skor 1:1:3. Od Benfike i Porta izgubio je sa 1:0 i 2:0.

“Tri plus”, završava tipovanje Androić koji potencijalni dobitak od 122.500 dinara usmerava za lečenje Boška Guglete, 1032 na 3030.

Nekoliko rečenica o kompanijskim plemenitim aktivnostima.

Mozzart je samo kroz ovu društveno odgovornu akciju donirao 20.816.557 dinara. Prvi plemeniti tiket odigran je na početku Evropskog prvenstva u fudbalu održanog 2016. godine. Poznata televizijska voditeljka Marija Sekulović sastavila je prvi dobitni “Humanitarni tiket u podne”.

Kompanija je pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život su se borili građani Srbije, muzičari, sportisti, novinari i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.010 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila za koga je okončana i aukcija potpisanog Mesijevog dresa. Početnu ponudu od milion dinara dao je Mozzart, a dres je otišao za 1.000.010 dinara. Ronaldov potpisani dres izlicitiran je za 1.300.010 dinara, a dres Zlatana Ibrahimovića otišao je za pola miliona dinara, kupac je bila naša kompanija. Naravno, novac je otišao za Gavrilovo lečenje.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 87. košarkaških terena. Poslednji je poneo ime Ivana Paunića, a otvoren je u Grockoj. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac i bićemo ponovo, RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice. Mozzart je bio naslovni sponzor  KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 6.500 sportista iz više od 160 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 20.816.557 dinara, a srpska glumica Milica Zarić, legendarni Žarko Paspalj, Boris Pingović i Damir Mikec su naši od poslednjih dobitnika.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić junior, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović,  Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić i Damir Mikec.  

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, NAŠI ANĐELI, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mioš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjebet analizameđunarodni fudbalhumanitarni tikettiket u podneVlade AndroićVlado Androić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara