0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Superkup garantuje zaradu!

Objavljeno: 01.08.21 u 11:00

Ovo će biti jedna zanimljiva nedelja jer smo spremili smeliji tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo dobru kvotu.

13.30 Hamburger SV – SG Dynamo Dresden

Otvaranje sezone prošlo je odlično za oba kluba ali ipak nije isto dobiti Šalke u gostima i Ingolštad, uz sav respekt klubu koji je drugi pomenut. HSV bi trebalo ponovo da bude u samom vrhu Cvajte dok će Dinamo tražiti samo opstanak jer su postaju jo-jo klub između druge i treće lige. Ide kec na severu Nemačke.

Predlog: 1 (1,62)

14.00 Sheffield Wed – Huddersfield

Sezona u Engleskoj tj Liga kup je otvoren juče u Bornmutovom razbijanju MK Donsa ali danas ne očekujemo ništa slično iako je i  danas jedan klub liga iznad drugog. Šefild Venzdej je domaćin i klub koji će juriti povratak u Čempionšip ove sezone, a Hadersfild nije pokazao neke ogromne ambicije osim opstanka. Ide ovo u produžetke.

Predlog: X (3,15)

16.00 Aberdeen – Dundee United

Aberdin je po svim svetskim stručnjacima i njihovim analizama projektovan za top 4 u Škotskoj, dok je Dandi junajted tek ušao u ligu i njihov jedini cilj biće opstanak. Čarli Adam nekada superstar Liverpula bio je igrač sezone u Čempionšipu u svom rodnom Dandiju za koji navija od detinjstva. To jeste lepa bajka ali život je realan, a ne bajka. Ide kec.

Predlog: 1 (1,73)

20.00 Lille – Paris SG

Nedelju dana pre početka lige igra se francuski Super kup. Parižani će žarko želeti da se osvete za izgubljenu titulu prošle sezone iako ni pobeda ovde neće biti dovoljna. Lil je već prodao nekoliko igrača i “oslabio se” dok je kod njihovog rivala baš suprotno sa dovođenjem Donarume, Ramosa i Hakimija bez ijednog bitnog odlaska. Dvojka uz odličnu kvotu.

Predlog: 2 (2,30)

KUPNA KVOTA 20,30 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 3482649

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter