PONOVO LETI PERJE: Vladimir Gajić napao Zelenovića, Ješić Vukove saradnike nazvao filijalom morona!
Foto: Dado Đilas, Zorana Jevtić, Stefan Jokić

HAOS u opozicionim redovima

PONOVO LETI PERJE: Vladimir Gajić napao Zelenovića, Ješić Vukove saradnike nazvao filijalom morona!

Politika -

Vladimir Gajić pozvao je građane da oteraju Nebojšu Zelenovića sa svog skupa na kom se pojavio, jer je "kontaminiran", na šta mu je Goran Ješić poručio da su oni (Narodna stranka) dobrovoljni doušnici KGB

Umesto da zbijaju redove pred najavljene izbore, opozicija u Srbiji se vratila onome u čemu je najbolja - mađusobnom ujedanju.

Vladimir Gajić, predsednik Pravnog saveta Narodne stranke, na čijem je čelu Vuk Jeremić, na društvenoj mreži Tviter oštro je napao Nebojšu Zelenovića, predsednika stranke Zajedno za Srbiju i nekadašnjeg gradonačelnika Šapca, da bi se potom Goran Ješić, član Demokratske stranke, obrušio na njega zbog ovih navoda.

Vuk Jeremić
foto: Beta/Milan Obradović

Teške reči

"(Nebojša) Zelenović juče u Loznici... Zvezda RTS, gistro protivnik "Rio tinta", a ono što on zaista jeste... Promoter virtuelnog okupatora. Građani, oterajte ga sa svakog protestnog skupa. Kontaminiran", napisao je Gajić za Zelenovića.

Kada mu je jedan od korisnika Tvitera napisao da su počeli međusobno da se napadaju, Gajić mu je odgovorio: "Međusobno? Mi nemamo ništa zajedničko. Apsolutno ništa." Na Gajićev tvit reagovao je i Goran Ješić.

Goran Ješić
foto: Stefan Jokić

"Filijala morona i dobrovoljnih doušnika KGB smatra", napisao je Ješić na Tviteru.

Nervoza raste

Politički analitičar Jelena Vukoičić kaže da opozicionari nikad i nisu bili ideološki bliski, te da su sve koalicije koje su pravili bile motivisane isključivo željom za vlašću i mržnjom prema Aleksandru Vučiću, a da njihovi međusobni animoziteti sad izbijaju na površinu.

- Kako se izbori približavaju, oni su svesni da će doživeti debakl - ili će izaći i pokazati koliko su slabi, ili će ih bojkotovati i time zapečatiti svoju karijeru. Nervoza raste, postaju histerični. Ovo je ponašanje ljudi koji gube kontrolu i te uvrede, ispadi, treba ih tako i doživeti. Kako se izbori budu približavali, njihovi ispadi će biti sve češći. Potezi očajnika, oni su politički davljenici - kaže Vukoičićeva i dodaje: - Ovo je ponašanje za žaljenje, imate ljude koji nekad bili ozbiljni, ostavljali utisak odgovornih, a sad se ovako primitivno prepucavaju.

Kurir/ K. B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track