(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Zvezda, Rendžers i Ludogorec pametan odabir

Vreme čitanja: 3min | ned. 01.08.21. | 07:05

Pogledajte ko vam je 31. jula doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

SPORTING – BRAGA (tip 1, kvota 2,25) – (U TOKU)

ZAOKRUŽENO

RENDŽERS - LIVINGSTON (tip 1, kvota 1,25) – 3:0 (1:0)

Dominantno je Rendžers uzeo titulu minule sezone i skinuo Seltik sa trona, a podjednako dominatno ušao je u novu. Nastavili su policajci tamo gde su stali. Melju redom, a prva žrtva ove sezone je Livingston. Iako je Rendžers u ranoj fazi susreta poveo, dugo mu je bilo potrebno da definitivno slomi otpor gostiju. Nije mogao Stiven Džerard da bude miran do gola Vrajta, a posle je pao još jedan.

LUDOGOREC - CSKA 1948 (tip 1, kvota 1,45) – 3:0 (1:0)

Apsolutno nikakve neizvesnosti nije bilo. Rutinski je Ludogorec upisao drugu pobedu, a CSKA 1948 drugi neuspeh. Mučio se domaćin da “otključa sef” prestoničkog tima. Možda bi i bilo neizvesnije da Tekopetej nije pogodio u petom minutu nadoknae prvog poluvremena. Posle je išlo sve kao po loju.

SLOVAN B. - TRENČIN (tip 1, kvota 1,50) – 2:0 (0:0)

Autoritativno je krenuo Slovan iz Bratislave u odbranu titule. Posle Mikulaša mera je uzeta i Trenčinu, koji bi trebalo da bude jedan od najvećih protivkandidata Slovanu u bici za titulu. Poništen je gol Slovana u prvom poluvremenu, intervenisao je VAR, a u 60. minutu je Vajs postigao gol iz penala. Ubrzo je prendost duplirana.

SPARTAK S. - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,20) – 1:3 (1:2)

Daleko od šampionskog sjaja, ali dovoljno kvalitetno da u miru i spokoju dočeka jedan od najvažnijih ovosezonskih mečeva protiv Šerifa iz Tiraspola. Crvena zvezda nije blistala u Subotici, gde tradicionalno ima defanzivne probleme sa pismenim domaćinom, međutim uspela je da upiše treću uzastopnu recku i prešalta se na inostrani front.

KLUŽ - KINDIJA (tip 1, kvota 1,45) – 1:0 (0:0)

Uzorak nije veliki, ali od svih timova u Ligi 1 najbolji utisk ostavio je Kluž. Branilac titule je sezonu započeo na perfektan način – nanizao je tri pobede i jedini je tim sa maksimalnim učinkom. Ipak, trijumf u trećem kolu ostvaren je tež no što se očekivalo. Tvrd je orah Kindija, ali ju je Kluž skrcao. Denis Alibec je postao Kindijin “dželat”.

SPORTING – BRAGA (tip 1, kvota 2,25) – 2:1 (2:1)

Skinuo je prokletstvo Ruben Amorin sa Sportinga, uspeo da vrati titulu šampiona Portugalije u dom lisabonski Lavova posle 19 godina. Ali sjajni stručnjak tu ne namerava da stane. Krenuo je u žetvu trofeja sa Sportingom, koji ga je u jesen prošle godine platio 10.000.000 evra. Povela je Braga u velikom finalu, ali je Sporting okrenuo golovima Kabrala i Gonsalvesa.

PRECRTANO

JANG BOJS - GRASHOPERS (tip 1, kvota 1,40) – 0:0

Odigrao je Jang Bojs dve dijametralno suprotne utakmice u prve dve runde. Na otvaranju sezone sve je prštalo od golova protiv Lucerna (4:3), ali ubedljivu igru i rezultat tim iz Berna nije uspeo da ponovi protiv povratnika u elitni rang švajcarskog fudbala. Utefterio je Grashopers prvi bod u tekućoj sezoni.

FERENCVAROŠ - KIŠVARDA (tip 1, kvota 1,38) – 1:2 (0:0)

Hladan tuš za Ferencvaroš. Neće Fradi poneti lepe uspomene sa premijere. Klimavo je počelo, ali fokus Ferencvaroša trenutno je na evropskim bitkama, pa ne čudi toliko što se okliznuo. Poklone je Kišvada znala da iskoristi. Uhvatila je na prepad domaćina, koji posle 0:2 nije uspeo da se vrati, već samo d ublaži poraz.

EUPEN – ANDERLEHT (tip 2, kvota 2,20) – 1:1 (1:1)

Nešto je trulo u Andrelehtu. Opasno “smrdi” na još jednu prosečnu sezonu. Barm su takvi nagoveštaji, jer uvodni taktovi nikako nisu dobri. Posle dva odigrana kola Anderleht ima osvojen mršavi bod. U briselskom derbiju ostao je praznih šaka, protiv Eupena je nešto bolje prošao. Raman je doveo četu Vensana Kompanija u vođstvo, ali je do odlaska na odmor domaćin poništio prednost gostiju.

HARTS – SELTIK (tip 2, kvota 1,85) – 2:1 (1:0)

Ne zna Seltik gde udara. Nije se oporavio od udaraca Rendžersa i kraja vladavine. Očigledno je pred Seltikom još jedna mučna sezona puna turbulencija. Premijera je bila za zaborav. Načeo je Harts goste u 8. minutuz, uspeo je Seltik u nastavku da se vrati, ali i da sve upropasti. Šok je usledio u 89. minutu.


tagovi

rezzimerezzime danaklađenje rezzime tipovanjabet analizaklađenjeInternet klađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara