0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEJAN STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Tri gola raduju! Žao mi je što nisam uspeo da više izrotiram ekipu’

Objavljeno: 31.07.21 u 22:22

Trener crveno-belih je zadovoljan igrom i rezultatom!

Fudbaleri Spartaka su na svom stadionu ugostili Crvenu zvezdu u okviru 3. kola Superlige Srbije. Utakmica odigrana u Subotici je završena rezultatom 1:3 u korist aktuelnog šampiona naše države.

Golove za ekipu sa stadiona ‘Rajko Mitić’ su postigli Mirko Ivanić, El Fardu Ben i Nikola Krstović. Pogodak za Spartak je delo Radovana Pankova koji je zatresao sopstvenu mrežu u 26. minutu.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde se oglasio nakon utakmice.

-Čestitam momcima na igri po ovakvom vremenu i nakon teškog meča koji smo imali u sredu. Bilo je bitno da posle jedne dominantne utakmice kao što je bila sa Kairatom, da se potvrdi sve to i u prvenstvu. Igrači su bili sasvim korektni, veoma dobra utakmica. Bilo je malog „spuštanja kofera“ posle postignutog gola u intervalu od nekih 15 minuta, ali ostalo je sve bilo onako kako smo tražili. Jedino mi je žao što nisam uspeo da više izrotiram ekipu. Potrebno je da naše šanse koristimo, jer će nam to dati priliku da neke momke odmorimo. Sada se okrećemo pripremi utakmice sa Šerifom – istakao je Dejan Stanković.

Trener aktuelnog šampiona Srbije je komentarisao efikasnost svoje ekipe.

– Tri gola raduju, a mogao je da bude i još koji više. Samo malo mirnoće fali, da na lopti budemo samouvereniji, a ostalo je sve u najboljem redu. Dobra i lepa tri boda za nas. Moglo je da bude i efikasnije, ali sačuvali smo nešto i za utorak – zaključio je nekadašnji as Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter