DELFINI UPALILI CRVENU LAMPICU Savić posle poraza od Hrvatske: Loš početak, još gori kraj! Na kraju smo branili čast!
Foto: Starsport©

TOKIO 2020

DELFINI UPALILI CRVENU LAMPICU Savić posle poraza od Hrvatske: Loš početak, još gori kraj! Na kraju smo branili čast!

Tokyo 2020 -

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da je poraz protiv Hrvatske na Olimpijskim igrama ozbiljno upozorenje, uz ocenu da selekcija mora da igra bolje od narednog meča.

"Loš početak, još gori kraj. Protiv Španije 13, sad 14 golova. Alarm, ozbiljan alarm. Stigli smo veliki minus, namestili igru ali nije bilo realizacije i onda im dozvolili lake golove. Na kraju smo branili čast. Moramo da se trgnemo od narednog meča jer ovo sada nije dobro", rekao je Savić, preneo je sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Vaterpolo selekcija Srbije poražena je od Hrvatske (12:14), u meču četvrtog kola Grupe B na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Reprezentativac Dušan Mandić istakao je da je rival bio mnogo agresivniji, kao i da je napad Srbije sa igračem više morao da bude bolji.

"Broj primljenih golova je ogroman, velike su osciilacije. Imamo šansu, u četvrtfinalu smo i povratak moramo da nagovestimo u meču sa Crnom Gorom", dodao je on.

Srbija se nalazi na trećem mestu Grupe B sa dve pobede i dva poraza, a isti učinak na četvrtom mestu ima naredni protivnik, selekcija Crne Gore.

Meč između Srbije i Crne Gore igra se u ponedeljak od 7.00.

vaterpolo, vaterpolo ilustracija
foto: Starsport©

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track