Putnici u Tivtu više od šest sati čekali da polete za Beograd

Avio kompanija Air Montenegro potvrdila je da je danas došlo do, kako navodi, određenih odstupanja u redu letenja na relaciji Crna Gora – Srbija.
Putnici u Tivtu više od šest sati čekali da polete za Beograd
Foto: Pixabay
Kako navode iz te kompanije, do kašnjenja letova je došlo "usled operativnih razloga" i dodaju da službe rade na regulisanju saobraćaja u što kraćem roku.
 
Više od 200 putnika šest sati je na aerodromu Tivat danas čekalo da poleti za Beograd avionom te kompanije.
 
Vijesti pišu da su se putnici žalili da nisu mogli da napuste zgradu aerodroma gde nema klime, da je bio veliki broj dece i da je praktično "bilo neizdrživo".
 
Kompanija je saopštila da su svi putnici sa današnjih letova stigli na svoja odredišta. 
 
Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, probleme je uzrokovalo ispadanje iz saobraćaja aviona tipa embraer E-190 (D-ACJJ) koji Air Montenegro, inače, iznajmljuje od nemačke kompanije German ervejs.
 
Avion je jutros obavio redovan let na liniji Podgorica-Beograd, nakon čega je, zbog tehničkih poteškoća, ostao na beogradskom aerodromu, odakle nije na vreme poleteo za Tivat. Tako je nemački avion "ispao" iz planiranog saobraćaja Air Montenegra, što je dovelo do problema sa putnicima te kompanije koji su kupili karte za kasnije planirani let ovog aviona iz Tivta za Beograd.
  • Stefan

    01.08.2021 15:38
    e bre
    Autobuska stanica Maje Gojković je Hajat za Tivatski aerodrom.
  • Keka

    30.07.2021 23:24
    Air Serbia
    Stalno kasni na letovima za Skopje,Zagreb. Pa nikad se ne piše o tome
  • Tozo

    30.07.2021 22:44
    Ne znam kako je sada ali pre 17 godina je tivatski aerodrom bio premali i bez klime. To je u najboljem slučaju bila nešto veća autobuska stanica, nikako pogodna za aerodromsku zgradu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet