AZIJA: Felaini blistao, Jagoš Vuković nije izdržao

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.07.21. | 21:18

Pogledajte rezime najvažnijih utakmica sa azijskog kontinenta

SAPORO – GAMBA OSAKA, rezultat 0:2

Izabrane vesti

(Fudbal, Japan 1)

Malo iznenađenje u japanskoj Džej Ligi. Saporo je jak domaćin, ali mu je danas Gamba Osaka slomila krila. Vrlo dobar meč su odigrali gosti. U svakom trenutku su znali šta hoće. Postigli po gol u oba poluvremena i rutinski rešili meč.

GUANGDŽOU SITI – KINGDAO, rezultat 4:2

(Fudbal, Kina 1)

Kingdao je došao sa mnogo problema i u lošoj formi na noge Gunagdžou. Međutim, mogao je vrlo lako da izvuče glavu. Posle inicijalnog vođstva domaćina od 2:0, gosti se nisu predavali. U 73. minutu ekipa za koju igra Jagoš Vuković je stigla do egala, ali nije izdržala. Domaćin je do kraja meča postigao još dva gola.

ŠANDUNG – HENAN, rezultat 2:0

(Fudbal, Kina 1)

Lagana pobeda domaćina. Blistao je na ovom meču nekadašnji reprezentativac Belgije Felaini. Upravo je on postigao vodeći pogodak, potom i promašio penal. Ali je Šandong rutinski priveo meč kraju. Uz još jedan pogodak.

ŠENDŽEN – GUANGDŽOU FC, rezultat 2:1

(Fudbal, Kina 1)

Pravi derbi kola dva pretendenta na vrh tabele. Videli smo brzopoteznu razmenu vatre koju je domaćin bolje iskoristio. Poveo je Šendžen u finišu prvog poluvremena, ali je Guangdžou odmah izjednačio. Ipak, Lin Gao je početkom nastavka ponovo domaćina doveo u vođstvo.

LOKOMOTIVA – NASAF KARŠI, rezultat 2:0

(Fudbal, Uzbekistan 1)

Malo iznenađenje u Uzbekistanu. Ne zbog konačnog rezultata, koliko načina na koji je Lokomotiva došla do trijumfa nad Nasaf Karšijem. Prilično lako je domaćin izašao na kraj sa trećeplasiranim timom Uzbekistana. Napadač Amanov je pogađao u 13. i 38. minutu. Posle toga je sve bilo jasno.

ESTAGLAL – SEPAHAN, rezultat 0:1

(Fudbal, Iran 1)

Estegal je na neslavan način završio sezonu. Očekivao se neizvestan meč i na kraju je i bilo tako. Malo prilika, malo obećavajućih akcija i na kraju jedan pogodak. Strelac je bio Miri u sudijskoj nadoknadi.


tagovi

međunarodni fudbalAzija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara