0
Domaći fudbal

Nikola Marjanovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Proleter v Partizan Novi Sad, 17.07.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

SJAJAN MEČ U NOVOM SADU: Puno golova ali i promašaj decenije! (VIDEO)

Objavljeno: 30.07.21 u 21:03

Jako interesantan meč!

Fudbaleri Proletera ugostili su ekipu Novog Pazara u okviru trećeg kola domaćeg prvenstva. Ljubitelji fudbala su mogli da uživaju u sjajnom meču koji su nam priredile ove dve ekipe. Domaćin je u ovaj meč ušao nakon 2 poraza, dok su gosti odigrali samo jedan meč koji su izgubili.

Utakmica je na kraju završena bez pobednika, ali smo zato videli 4 pogodka, po dva obe ekipe uz sjajan preokret Proletera.

Lazar Kojic
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Proleter v Partizan
Novi Sad, 17.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Meč je bio jako interesantan od prvog sudijskog zvižduka. Gosti su došli do prednosti u 18. minutu utakmice nakon gola sa bele tačke koji je postigao Almir Aganspahić.

Utakmica se dalje igrala u nešto mirnijem tempu sve do samog finiša prvog dela igre kada je domaćin dobio penal u 45. minutu. Međutim, šansu da postigne pogodak nije iskoristio Živojinović.

Početak drugog poluvremena je bio izuzetan. Najpre, u 47. minutu Stefan Dimić duplira prednost Novog Pazara.

Međutim, nakon samo jednog minuta igre ekipa Proletera kreće da se diže iz ‘mrtvih’. U 48. minutu prvi gol na meču za domaćina postiže Stefan Tomović.

U 54. minutu dešava se jedna nesvakidašnja situacija i jedan od najvećih promašaja godinama u nazad u srpskom fudbalu. Delo je Bešanovića.

Samo tri minuta od neverovatnog promašaja Proleter stiže do novog gola i izjednačenja. Mrežu je zatresao Dilan Ortiz.

Sam finiš meča je obeležio novi gol Ortiza, ali je pogodak poništen nakon pregledavanja VAR-a.

Meč je završen bez pobednika, a ovo je prvi bod ove sezone za obe ekipe. Ruku na srce, Novi Pazar ima zaostatak jedan meč.

Večeras od 21h je na programu drugi meč trećeg kola srpskog šampionata između Napretka iz Kruševca i Radničkog.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter