Foto: Reuters
Foto: Reuters

Zuma ruši posao vredan 70.000.000 evra, Čelsi se nada preokretu

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.07.21. | 18:31

Ali šanse nisu velike...

Veliki posao bio je na pomolu. Prema nekim informacijama Čelsi se čak dogovorio sa Seviljom, utanačio lične uslove sa Žilom Kundeom ugovor do 2026), međutim Kurt Zuma, momak koji bi trebalo da bude uključen u taj posao kazao je - ne.

Podsetimo, Andalužani pokušavaju da jednog od najtraženijih štopera današnjice prodaju za 70.000.000 evra. Plavci nisu bili spremni da izdvoje toliko keša pa su imali ideju da na cifru od 45-50 miliona evra dodaju Kurta Zuma, što se čak dopalo čelnicima španskog kluba, ali u poslednji čas, kako javljaju ostrvski mediji, agenti momka koji je na Stamford Bridžu već sedam godina, poručili su da njihov klijent nema nameru da napušta Premijer ligu. Pa čak ni London.

Izabrane vesti

Zuma uveliko radi na tome da pređe u Vest Hem. Čelsi ga ceni oko 20.000.000 funti, što će reći da bi prvak Evrope s tom finansijskom injekcijom ipak mogao da krene po Kundea, ali jasno je svima da to i te kako komplikuje operaciju koja je već bila dovedena praktično do realizacije.

Logično, od ideje do realizacije (transfera u Vest Hem) ima dosta, a veliko je pitanje koliko bi i Sevilja bila spremna da čeka.

Na čelnicima Čelsija je sada da pokušaju da ubede Kurta Zumu da se predomisli.

Zanimljivo, ovo je drugi put da već viđeni Kundeov transfer propada. Pre dve nedelje Sevilja je bila nadomak dogovora sa Totenhemom, ali francuski štoper nije želeo u klub koji ne igra Ligu šampiona.


tagovi

Žil Kundeletnji prelazni rok 2021Transferi

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara