02:45

NJEGOV HIT I DANAS PEVAMO! Bio je ULTRA POPULARNA Zvezda Granda, SMUVAO KOLEGINICU pa se POVUKAO! Sad se ponovo vraća na ESTRADU!

KURIR TELEVIZIJA

NJEGOV HIT I DANAS PEVAMO! Bio je ULTRA POPULARNA Zvezda Granda, SMUVAO KOLEGINICU pa se POVUKAO! Sad se ponovo vraća na ESTRADU!

Stars -

VELIKI POVRATAK NA ESTRADU!

Svojim i hitovima kolega, pevač Darko Filipović razgalio je sinoć publiku na trgu ispred Doma kulture u Knjaževcu. U razgovoru za Televiziju Kurir popularni pevač otkriva da će nakon duge pauze, tokom koje se bavio privatnim biznisom, uskoro snimiti novu pesmu, a da će ovo leto i predstojeću jesen provesti radno jer ima zakazane nastupe do novembra.

Darko Filipović
foto: Kurir televizija

Pesma „Ona,ona“ kojom je 2004. godine nastupao u prvoj sezoni Zvezda Granda proslavila je tada mladog pevača Darka Filipovića iz Leskovca. Iako je publika zavolela i hitove koji su usledili, numera s početka karijere ostala je njegova svojevrsna lična karta.

Darko Filipović, pevač Darko ume da oseti puls publike i na koncertima lako prelazi sa svojih na hitove kolega. Dugo nije snimao, ali obećava da će uskoro fanove obradovati novom pesmom.

Darko Filipović
foto: Kurir televizija

- Tražim i dalje pesmu koja će nadmašiti "Ona, ona", sve je pod znakom pitanja i nova pesma zavisi od trenutne situacije - otkrio nam je Darko Filipović.

Pevač ističe da je pretodna godina bila teška jer nije bilo živih nastupa ali je zato ove sezone njegov kalendar popunjen.

Darko Filipović
foto: Kurir televizija

Darko Filipović, pevač i dok čekamo na novi Darkov hit, on je nedavno sa koleginicom Sanelom Stojković obradio numeru „Kao led, kao žar“.

Da podsetimo, Darko Filipović, proslavio se u Zvezdama Granda, kada je veliku pažnju na sebe skrenuo ljubavnom vezom sa koleginicom Tanjom Savić.

Veza se završila burno, a Darkov hit "Ona, ona" postao je jedna od napopularnijih pesama na estradi.

Darko se, nakon velike popularnosti, povukao sa estrade, nakon čega se bavio privatnim biznisom. Sada se na estradno nebo vraća, a nadamo se uskoro i još jednom hitu.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:43

ĐANIJEV SIN ZAPROSIO DEVOJKU! Pevačev naslednik izvadio PRSTEN pored bazena, VATROMET, sve PUCA od luksuza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track