Lepota

Ko je ova žena? Posle nove fotografije Hejli Biber, internet se usijao od komentara (FOTO)

Promena Hejli Biber napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama, a kako se supruga Džastina Bibera iznenada odlučila na ovaj potez, svi se pitaju samo jedno...

Ko je ova žena? Posle nove fotografije Hejli Biber, internet se usijao od komentara (FOTO)

Atraktivna plavuša, Hejli Biber je Keri Bredšo novog doba. Njene "Instagram" objave i "youtube" kanal gotovo poklonički prate milioni mladih žena, a Hejli predstavlja svojevrsnu inspiraciju od načina ishrane, pa sve do outfita za posebne prilike.

Supruga Džastina Bibera svojim stilom i neverovatnom lepotom važi za ikonu novog doba, a posebno je prepoznatljiva po jednostavnim odevnim kombinacijama, izvajanoj figuri i plavoj kosi.

Pročitajte: Hejli Biber neprepoznatljiva - Kožna haljina jedva zadržala bujne obline (foto)

Ipak, Hejli Biber više nije plavuša i to je vast koja je "srušila internet". Da li je baš kao i Keri i ona spremna za neko novo životno poglavlje, javnosti nije poznato, tek, svoju dugu kosu ofarbala je u smeđe i promenom izazvala senzaciju na društvenim mrežama.

I dok mnogi pate za njenim upečatljivim izgledom plavuše, promena Hejli Biber mnoge je oduševila pa je dosta onih koji smatraju da barem na neko vreme treba da zadrži svoju smeđu kosu i uživa u ulozi brinete.

Komentari (0)

Loading