0
olimpijske igre

FOTO: OKS

NOVAK SE NADA DA ĆE UZETI MAKAR JEDNU BRONZU: Užasan dan, igra mi se raspala i nisam došao svež!

Objavljeno: 30.07.21 u 16:17

Težak dan za srpske tenisere.

Svetski broj jedan Novak Đoković, sigurno će pokušati što pre da zaboravi 30. jul. Srbin je prvo u polufinalu poražen od Aleksandra Zvereva sa 2:1, da bi potom srpski miks dubl Stojanović-Đoković, takođe u polufinalu poklekao pred ruskim Karacev-Vesnina. Sve u svemu, Đoković će sutra imati priliku da osvoji dve bronzane medalje, a nakon današnjeg dana istakao je da mu je prvi servis bio izuzetno slab u odlučujućim momentima meča.

Užasan dan. Ne znam ni šta bih rekao… Raspala mi se igra na 6:1, 3:2. On je doprineo tome, servirao je fenomenalno, nije grešio uopšte. Ja sam stao, dao sam njemu da napada. Nisam imao nikakve poene na prvi servis koji mi je bio izuzetno slab. To je to… Na ovom nivou, sa pritiskom koje nose Olimpijske igre i igranje za svoju zemlju… Šta da se radi, počeo je Đoković.

Potom je potvrdio ono što smo svi mogli da vidimo na terenu, da je umoran i da nije došao svež na ove Igre. Novak je za kraj dodao i da se nada da će sutra iskoristiti barem jednu od dve šanse za medalju.

Nisam došao svež. Sve što mi se izdešavalo ovih dana samo me je crpelo i crpelo i crpelo. Došao sam izuzetno iscrpljen emotivno, ali sam došao motivisan i sa željom kao i svi ostali sportisti da donesem medalji svojoj zemlji. Imaću dve šanse sutra, nadam se da ću barem jednu iskoristiti. Hvala vam, zaključio je najbolji svetski teniser.

On će se u subotu od 8 časova po našem vremenu sastati sa Karenjom Bustom u borbi za 3. mesto u singlu. Potom ga, u slučaju da se taj duel završi brzo, od 09.30 očekuje i susret sa američkim dublom Barti-Pirs, gde će zajedno sa Ninom Stojanović pokušati da nam donese još jednu bronzu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter