1
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

SA BANOVOG BRDA IDE U LA LIGU: Belo-crni završili ogroman posao – Čuka još jednom pokazala da je pravi ‘rasadnik’ talenata!

Objavljeno: 30.07.21 u 15:49

Još jedan biser je otišao u inostranstvo.

Čukarički je još jednom pokazao da se na Banovom brdu nalazi pravi ‘rasadnik’ talenata. Ovog puta, Brđani su poslali svog fudbalera u jednu od najjačih liga Evrope.

Ekipa sa Banovog brda i Levante su postigli dogovor oko pozajmice Milutina Vidosavljevića. Momak rođen 21. februara 2001. godine naredne sezone igraće u timu iz Valensije, članu La Lige. Levante će imati pravo otkupa na kraju sezone.

Milutin Vidosavljevic
Fudbal-Super League Season 2020/2021
Cukaricki v Spartak Subotica
Beograd, 02.04.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Milutin Vidosavljević je u Čukaričkom od 2015. godine, prošao je sve mlađe kategorije u timu sa Banovog brda, a jedan je od najmlađih debitanata u prvom timu u istoriji kluba. Za seniorski tim je po prvi put zaigrao 24. septembra 2017. godine, a odigrao je ukupno 70 mečeva, postigao je devet golova. Standardni je član mlade reprezentacije Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter