Nova vest
Fudbal

Petak, 30.07.2021.

14:02

Alioski potvrdio da ide u Al Ahli

Fudbalski reprezentativac Severne Makedonije Ezdžan Alioski potvrdio je da će od naredne sezone igrati za saudijski klub Al Ahli.

Izvor: SS

Autor: SS

Alioski potvrdio da ide u Al Ahli
EPA-EFE/Peter Dejong

Donedavni fudbaler Lidsa je na Fejsbuku objavio da će ugovor sa Al Ahlom potpisati "na rođendan predsednika kluba Madžeda Al Nafaija".

Uz video poruku Alioski, koji u Al Ahli prelazi kao slobodan igrač, objavio je i video tog kluba kojim potvrđuje njegov angažman.

Severnomakedonski mediji su prethodne sedmice preneli nezvanične informacije da je Alioski sa saudijskim klubom dogovorio dvogodišnji angažnan vredan pet miliona evra.

Fudbalski klub Al Ahli je pet puta bio šampion Saudijske Arabije, jednom je osvojio Arapsku ligu šampiona, a jednom stigao do finala Azijske lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

11 h

U fokusu

Vidi sve