0
Košarka

Luka Doncic European basketball championship, Evropsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Slovenija - Ukraina, Slovenia - Ukraine 09.9.2017. Istanbul, Turska, 9. Septembar 2017. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

OGROMAN SKANDAL TRESE OI: Dončić glavni akter lude žurke – Slovenci uživaju uz poker, alkohol i nargilu! (FOTO)

Objavljeno: 30.07.21 u 14:36

Svetski mediji bruje o Luki Dončiću, nakon što je isplivala jedna fotografija iz Olimpijskog sela.

Naime, slovenački košarkaš Luka Dončić je u društvu svojih saigrača iz reprezentacije snimljen na jednoj žurci u Olimijskom selu. Luka se sa svojim drugovima opustio uz alkohol, poker i druge sportistkinje.

Tu je bila i španska košarkašica Kristina Uvinja, koja je napravila propust tako što je deo atmsofere iz sobe prikazala na svom Instagram profilu. Tu se vide košarkaši koji su bez majice, čipovi za poker i karte, ali i flaše žestokih alkoholnih pića.

Želela bih da se izvinim onima koje su uznemirile slike koje sam objavila na Instagramu, a posebno članovima slovenačke delegacije. Pogrešila sam što sam podelila fotografiju, ali želim da naglasim da su svi sportisti koji se nalaze u Tokiju svesni pandemije i da ne bismo smeli da komuniciramo ni sa kim van sela – napisala je Ouvinja.

Slovenci su na prvom su mestu u grupi (2-0), Španci drugi (2-0), dok Argentina i Japan ne znaju za trijumf.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter